sunnuntai 3. kesäkuuta 2012

Muutama kortti tuli tehtyä

Korttipaja on ollu pystyssä päivittäin eli pikkuhiljaa niitä vaa tossa kehittyy. Se vaa on mukavaa puuhaa ja mulla se menee niinku osissa eli yhtä korttii voi väsätä usseemman päivän. Välill ku on vaa hetki aikaa ni voi yhen kohan väsätä ja sit taas toisell kerrall jatkaa.
Välillä pää on nii tyhjä et ei keksi mite jatkaa nii sit aihio menee jäähylle ja valmistuu myöhemmi.

Tästä leimakuvasta oon tehny aijemmin punasen version nii pitihän se sininenki tehdä. Harmi vaa et toi mun kuvaus systeemi on nii surkee (lue valaistus) et noi värit ei kauheesti oikeuksiin pääse mut nii se menee. Eli väri on sininen hanskoissa ja hatussa oon käyttäny glossya ja höyheniin oon laittanu bling kohojauhetta.Tätä leimasinta oon käyttäny usseemman kerran sama ku tota Magnolian aitaa ne on vaa nii kivoja. Taustalle oon leimannu jotai heiniä ja sitte noi kukkaset on taas WOG:n kukkasia mitkä oon kuumaliimalla kiinnittäny. Kuva on muute väritetty inktese väreillä.

Tällänen kortti tytölle piti tehä mä en kyll oo oikeen tyytyväinen lopputulokseen mut laitan senki nyt tänne.
Tässä sit tällänen kokeilu kortti eli toi tausta on tehty paperi suikaleista. Leikkasin sentin suikalei, värjäsin ne ja sitte vaa punottiin niinku korin pohjaa. Sydämmiin embossasin kuviot valkosella kohojauheella ja sitte väri päälle. Ei hassumpi mut ei ehkä kauheesti mun tyylinen kortti mut niinku oon aina sanonu et kaikkee täytyy kokeilla :)
1 kommentti:

  1. Aivan upeita kortteja, tuo glossy tuossa ensimmäisessä kortissa on piste iin päällä! Siis itsellänikin nuo leimat ja nyt iski hirmuinen inspis kokeilla tuota glossya tuohon! Kiitos loistavasta inspiraatiokohtauksesta :)

    VastaaPoista