lauantai 14. heinäkuuta 2012

Kesälomalla

Kesälomaa tässä on vietetty viimeset 3 viikkoo ja aika vähän oon saanu aikaseks askartelu rintamalla. Aika on vaa menny huilatessa ja siellä täällä huiniessa mut pitkäst aikaa loma mitä ei ollu valmiiks suunniteltu. On vaa menty miten millonki ja tehty mitä huvittaa :)
Jokusen kortin kumminki oon saanu aikaseks ja niistä nyt kuvia.
Ekaks joulukortti jonka tein ihan malliks askarteluliike Mulperiin. Näissä korteissa oon käyttäny söpöjä joulu aiheisia vintage kuvia. Tässä on kanssa mulperi paperi joulutähtiä siis ihan simppeli kortti mut noi kuvat on ihanii. Noita vintage joulukuva settejä saa siis askartelu kauppa Mulperista (Salossa)
Tässä samasta sarjasta kuva ja muuten iha simppeli kortti. Musta toi valkonen mulperipaperi ton kuvan alla tekee kuvasta jotenki utusen näkösen varsinki ku ton reunan repii. Se reunan repimine onnistuu muuten parhaiten nii et kosteella pensselillä tekee paperiin viivan ja sitä pitki sit repii paperin. Sillä konstilla ne kuidut jää ehjiks eikä tuu sellast leikattuu kovaa reunaa.
Sit olis viel tää vika kortti ja kuvasta näkyy ihan simppeli. Noitten joulukorttien värimaailma taitaa olla vaan vähän väärä. Pikkulinnut on laulanu et tään joulun korttien värimaailma olis valkonen ja kulta eli täytyy varmaa yrittää kehitellä jottai sellastaki kohtapuoliin. Jos sit sais päätettyy et millasia kortteja sukulaiset saa tänä jouluna :)
Youtubessa näin nätin kortti mallin ja siitä piti tehä sitte oma muunneltu versio. Siis tää mun kortti ei oo sinne päinkään mitä alkuperänen mut se nyt ei oo tarkotuskaan. Aika hempee kortti tästäki tuli jotenki noi pastelli sävyt on ollu in täll hetkel tuol mun askartelu sopessa. Musta noista perhosista tuli aika kivat. Ne on siis leimattu versamarkilla ja sitte valkonen kohojauhe päälle. Värittäny oon ne sitte distress inkeilla iha sille ylimalkasesti ja nätei tuli.
Tää on sitte ihan tylsä kortti. Siis ostin tollasen meriaiheisen leimasin setin Mulperista ja sitä oli pakko päästä äkkiä kokeilee. No leimailin siiheen korttipohjaan ihan suoraan ja tällänen tuli. Täytyy oikeen ajatuksella tehdä kunnon meriaiheinen kortti siis noi leimasimet on tosi hienoja siinnä setissä.
Nyt on pakko julkasta nää kuvat kun kone tahtoo mennä juntturaan . Pari kuvaa on viel tulossa lissää ihan tässä lähiaikoina :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti