sunnuntai 22. heinäkuuta 2012

Kortteja ahkeroitu :)

Täll viikoll oon muutaman kortinki saanu aikaseks. Lähinnä voitas puhuu aamu korteista. Kun herää viideltä ja lähtee töihi kasin paikkeilla nii aamust on iha kivasti aikaa vähä puuhastella työhuoneen puolella ja tässä näit aikaansaannoksii.
Ekaks tällänen vintage tyylinen kortti. Synttärilahjaks saatu leimasin leimattu distress inkillä, taustalle paperei mitkä on vetästy samall musteel. Nauhaan kiinnitetty onnittelu kyltti ja siinnähän se ihan yksinkertanen kortti.
Tästä kortista mä tykkään itte vaikka ei oo ton kummempi nii jotenki se vaa iski. Se on varmaanki toi kuviopaperi mikä on mun mielest nii ihana:)

Tää on hauska kortti eli jostain netistä bongasin mallin. Siis siinnä mallissä homma oli kyll tehty erillailla ja paperitki soinut hienosti keskenään mut tää on mun versio hommasta. Eli paperi suikaliesta kasattu toi kortin tausta. Aika kätevä konsti käyttää jämä paperit.


Toinen samalla tekniikalla tehty mut vaa eri suuntasesti.


Perhos kortti

Siinnä oli tään kerran kortti pläjäytys. Youtubeen oon kans ladannu yhen mini albumin. Se on sellanen vauva albumi mihin on käytetty Craphig45 Littel Darling papereita. Vähän sekin on viellä vaiheessa eli muutama tagi täytyy tehdä mut noin niinku pääpiirteittäin se on siinnä.
3 kommenttia:

  1. Ihania kortteja, varsinkin tuo ensimmäinen!

    VastaaPoista
  2. Ihania ovat kaikki. Kyllä oot taas ollut viiteliäs noiden paperisuikaleiden kanssa kerrassaan kivan näköisiä:)

    VastaaPoista
  3. Upeita ja tyylikkäitä kortteja taas :D

    VastaaPoista