perjantai 31. elokuuta 2012

Viimeisin projekti....

.... se olis sit niinku valmis. Muutaman päivän tai oikeestaan illan oon tään paris puuhastellu ja ihan kivaaha tätä oli tehdä. Oikeestaan idea tuli muutamasta youtube videosta joita oon taas käyny kattelemassa. No siellähän näitä tälläsiäki on pilvin pimein mut niistä suurin osa on enemmä vintage/steampunk tyylisiä. Kerranki ajattelin et teen jottai ittelle nii tyyli on vähän erillainen. Mikä on kans erillaista et suurin osa käyttää valmiita lokeroita. Siis mistä lokerikon voi oman mallin mukaan kasata, mut mull ei sellasii tähän hätään ollu nii ajattelin sitte alottaa ihan alusta :)
Tässä näitä kuvia sitte olis ja lopuks valmis hommeli.

Täss ollaan ihan alkutekijöissä eli 1mm konepahvista leikkasin noi lokerot. Kuumaliimalla saumat kiinni .

Tässä loodat on sitte jo yhdistetty ja senkin tein kuumaliimalla. Puolet on jo maalattu ihan perus akryyli maalilla. Pohjana valkonen mihin lisäsin hitusen punasta. Kuvassa näyttää vaaleenpunaselta vaikka luonnossa on paljon vaaleempi.

Sitten kiinnitin tonne pohjaan paperit. Tota lokerikkoo katotaan edestä päin eli noihin sivuihin en sitte paperia laittanu. Toi paperi on muuten Graphic45 Ladys Diary  setistä.

Sitte laitoin noi laatikoitte saumat peittoon teipillä. Toi on noita uusia teippejä mitä nyt saaki ihan mukavasti joka paikasta. Omani oon ostan Askartelupuoti Mulperi Ne on muuten tosi käteviä käyttää ku menevät kulmiinki ilma sen kummempii kommervinkkei.

Sitte mä viell suhjutin vähä valkosta akryyli maalia noitten pohjien reunoihin. Se vähän niinku pehmensi phjaa ei oo nii jyrkkä toi väri ja paperin kuvio näkyy silti läpi.

Tässä onki sitte laitettu osa pikkujutuista lokerikkoon. Kaikki kiinnittelin kuumaliimalla, se on nii kätevää ku ei tartte odotella kuivumista. Tietty sormia saa varoo varsinki ku tekee pientä piiperrystä :)

Tässä sitte suunnilleen kaikki kamat paikoillaan. Pientä viimestelyy viellä.

Ja niinku aina mun jutuissa noita ruusuja pitää olla.

Tässä hiukan lähikuvaa eli siellä on kameeta, kahvikuppia, kelloo, avainta ym... Noi pienet lankarullat tein pahvista ja ne taitaa olla mun lempparit.


Vasemmas reunas on naisen kasvo kuva johon mä tein hatun. Silleen sai vähä kolmiulotteisuutta hommaan. Mä oon tonne kerränny kaikkee mahdollista mut aika paljon ompelu aiheista kamaa. Hiukan rajotti toi lokeroitte syvyys joka on vaa 2cm.

Pienen kirjanki tein tonne. Noi ruusut on muuten mulperi ruusuja jotka oon hiuka valkosella maalilla sutinu nii on vähä sellasen rustiikkisemman näköset.

Tässä edelleen lähikuvaa.

Tässä on sitte koko helahoito. Tässä kuvassa noi värit on vähä vaaleemmat ku otin kuvan salaman kanssa mut tollanen siitä tuli. Mä en oo viel ihan varma mihin tää tulee mut omaan huusholliin kummiski.
Siinnä oli sit tään kerran kuva pläjäytys. Toivottavasti jaksoit kattoo loppuun asti. Kaikki kommentit on jälleen kerran tervettuleita ja kiva kun kävit.
 

3 kommenttia:

  1. Upea! Tuo pitäisi nähdä livenä niin voisi tutkia ja katella kaikki yksityiskohdat :)

    VastaaPoista
  2. Juu mun kuvaus taidot on vähä nii ja näi eli ei kauheen tarkkaan ihan kaikkee pääse näkemää sori.

    VastaaPoista
  3. Kyllä oot kyllä vaivaa nähnyt mutta on ollut vaivan arvoinen. Aivan upea;)

    VastaaPoista