torstai 16. elokuuta 2012

Viimesin tuunaus...

Sain tälläsen olisko joku arkistointi laatikko on kuulemma tehty sillon aikoinaan Kakolassa. No tossahan se on pyöriny vaiks kuin kauan ihan tolleen luomuna ja oon ajatellu et jonai päivänä teen sille jottai. Se päivä on koittanun. Nyt se on ihan uudes käytös ja tykkään iha hirmusesti.
Tässä tulee sitte näitä miten tää jutska muuttu. Eli mä oon konepahvista tehny siihen tollaset laatikot. Noi laatikoitten reunat on maalattu ruskeella akryyli maalilla ja sitten päälystetty paperilla. Nupit on puiset lankarullat mihin oon liimannu Holtzin metalli lämiskät. Tossa päällä on pieniä puulaatikoita mitkä oon kans maalannu ja päälystäny. Toi isompi laatikko on tehty konepahvista kans. Sitten laitoi noi emaloidut numerot ihan koristeeks ku ne on mun mielest nii kivan näkösii. Oon ne muuten aikoinani ostanu Mulperista :)Tässä se on sitte jo käytössä. Mulla töröttää liimat yhessä laatikoss, gritteri liimat keskimmäises ja vikassa on teippi jutskia. Noihin päällä oleviin laatikoihin tuliki sitte jos jonkinäköst röhnää :) Noi paperit mitä oon tohon käyttäny on Graphic 45 Ladys Diary sarjaa. Idean tähän muuten sain yhdeltä USA askartelialta joka tekee iha uskomattoman hienoi juttui. Meitsi ei koskaan yllä sellaseen mun mittailut on jo nii summittaiset et mikään ei oo suorassa :) Laitan tähän linkin hänen blogiin nii voi käydä ihailemass hienoi juttui.

Tässä kaikki täll kertaa kiva ku poikkesit kattomassa :)

6 kommenttia:

 1. Kyl vaan onkin hieno! Osaaks sanoa pystyykö jotain kalvopintaista (lastulevyhuonekalut) tuunaamaan esim vanhoilla aikakauslehdillä?? Käviskö siihen kiinitykseen ihan tollanen liimapitoinen tapettiliisteri?

  VastaaPoista
 2. Mä en osaa sanoo tosta liisteristä mut Kiva lakalla mä oon kiinnitelly kaikenlaisii paperei kaikenlaisiin pintoihin ja pysyny on. Sitä on tarjolla kiiltävänä tai mattana ja sen kaa on kyll tosi käteva kiinnittää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai sellasen.. laitetaanko se päälle ja alle vai miten? Mun tekis niin mieli tehdä jotain tolle meijän kirjahyllylle ja maalaamisessa on kauhee homma alusmaaleineen ja suojamisineen jne, ni toi "tapetoiminen" vois olla aika kiva toteutus..

   Poista
  2. No sanomalehti on aika huokost paperii nii imee hyvin sen lakan. Kauheen isoja kappaleita ei kannata kerralla laittaa ja jos siit paperista on revitty paloja nii ne reunat saa kadotettuu paremmi ku leikattun reunan. Mä en ylensä laita siihen pinnalle lakkaa paitsi jos on oikeen paksu paperi. Pala paperii pintaan ja keskeltä reunoihi levittää lakkaa silleen varovasti. Sitte ku paperi kostuu nii tuppaa repeemää. Kantsii tehä pieni testi kappale siis iha johonki saman tyyliseen pintaan nii tietää miten homma toimii. Toivottavasti täst on ny jottai hyötyy :)

   Poista
 3. Upea muodonmuutos kertakaikkiaan!

  VastaaPoista