lauantai 8. syyskuuta 2012

Perjantai yön satoa...

... ja vähän lauantai aamuna jatkettua.
Viikonloput on siitä ihanii et puuhastella voi vaikka yöllä siis ihan sillon kun inspis iskee. No perjantaina meni sitte yö kahteen asti puuhastellessa sitte tuli uni ja lauantai aamulla pienet viimestelyt.
Mähän oon ihan hulluna laatikoihin ja kulhoini. Kaikki pienet laatikot kenkälaatikoihin asti on mun juttu. Niitä on kiva tuunailla. Kulhoissa sit ei mitkä tahansa kulhot vaan posliini ja mielummi vanhat. Kirpparilta löytyy aina jotai mukaan vaiks yritän kyll hillitä mut aina ei voi vastustaa kiusaust :)
Mut sitte asiaan eli täss laatikko minkä sain naapurista ja sehän piti laittaa uuteen uskoon.

Tässä on kuvaa edestä. Ihan koristeena metalli jutska missä Holtsin nuppi minkä avull laatikon saa helpommi auki. Maalasin ton metalli jutskan valkosel akryyli maalil mistä hinkkasin sit osan pois et kuvio näkyy mut ei oo iha nii tumma.
Sisäpuolelle laiton paperit pohjalle ja kannen sisäpuolelle. Sivuseinät on ihan valkoset. Kannen sisäpuolella on tollane kyltti mihin vois vaiks jotai kirjotella mut ku en viel tie mihin tää on menossa nii jätin tyhjäks.

 
Päälikannessa onki sitte mitäs muuta ku kukkasia koristeena. Laiton kans tollaset metallikulmat ja reunaa kiertää helminauha. Kannessa on kans tollanen "kyltti" mihin jotai voi kirjottaa mut senki oon jättäny tyhjäks.

Noi paperti taitaa olla Tildan ihan varma en kyll oo. Siinnäpä taas kaikki täll kertaa. Huomenna yritän laittaa kuvii neulatyynyist mitä tossa äsken väänsin mut niistä sitte seuraaval kerral.
Kiva ku kävit lueskelemas:)
 
Murulan Tuikku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti