perjantai 12. lokakuuta 2012

Väriterapiaaa....

.... mähän rupesin tossa alkusyksystä tekeen tollasta "väriterapia" kirjaa. Toi on mun oma nimitys jutulle kokosin vaa vesiväri papereista ittelleni kirjan mihin voin sottailla.
Mulla ainaki on pakottava tarve joka päivä jonku verra askarrella, no joo saan sitä tehä töissäki mut niinku ihan omia juttuja. No aina ei vaa oo aikaa mitää suurempaa projektii vääntää nii tohon kirjaan voin sitte tehä mitä vaa millonki päähä pälkähtää. Useimmiten noita sivuja tulee tehtyy silleen pikapikaa enne töihi lähtöö tai illall viimeks enne ku painuu nukkumaa.
Tässä on nyt sitte pari sivuu ja ne tosissaa on sellasii et mitä milläki hetkel sattuu mielee juolahtaa. Kaikki sivut ei ees päivän valoo kestä mut oon vaa todennu et toi on hyvä konsti rentoutuu eli väriterapiaa :)

Täss pari sivuu ja en  niitä sen enempää ala selitteleen niissä on käytetty Distress inkkejä, akryylimaaleja, askartelupapereita,leimasimia, jne..


 
Siinnä kaikki täll kertaa. Kiva kun kävit kattomas :)
 
 
 

2 kommenttia:

  1. Toihan on vähän niinku päiväkirja sun sielunmaisemasta :D Varmaan aika terapeuttista tosiaankin!

    VastaaPoista
  2. Juu tosi terapeuttist saa vähä purkaa juttuja ku ei tartte tehä mitää sellast mitä muutki ymmärtäis iha vaa sellast milt millonki tuntuu :)

    VastaaPoista