lauantai 3. marraskuuta 2012

Laatikko maakari....

.... siis musta on tullu varsinainen laatikko maakari. Mä en kässää et miten voiki olla nii kivaa tuunata noita kaiken maailman laatikoita ja sikari laatikot on mun lempparei. Nehän on olikeen puisia tai siis vaneria osa mut kumminki kunnon tukevia ja käsittelyy kestävii. Siippa kävi taas muutaman hakemas varastoon ja yhen tänään teinki ja toine on teon alla.
Tässä on nyt ekaks laatikko minkä tein eilen. Ihan pikkasen eri sävynen mitä mä ylensä teen... eli yleensä vaaleita ja hempeitä no tässä on vähä kirkkaammat värit ja ajattelin et se olis pikkasen joulusemman näkönen.


Tässä päälykansi missä paperi alla ja sitte kukkasia siinnä päällä. Laiton tohon alkulmaan noi metalliset kulma koristeet ja Tim Holzin nimikyltin mihin voi sitte vaikka saajan nimen kirjottaa. Mä en tätä laatikkoo maalannu kun musta toi tumma puun väri sopi paperiin nii hyvi.
Tässä edestä päin

 
Ja sisältä.

 
Tässä on sitte vähä äijempi laatikko. Paperi on Tim Holzin. Ton kellon leikkasin yhestä Graphic45 paperi sarjasta. Liimasin sen pahvin päälle nii siitä tuli vähän paksumpi. Sitte liimasin siihen tollasen aidon ketjun pätkän se on niinku kellon vitjat. Tässä on kans kulmissa metalli koristeet mitkä värjäsin alkoholi musteella. Sitte viel tollaset saranat jotka taitaa olla sellasta "grunts" pahvia eli taipusaa. Ja tietty pari autoo siihen piti laittaa.

 
Laatikko edestä eli siinnä tota samaa paperi sarjaa ja tässäkään en maalaillu laatikkoo vaa jätin ton puu pinnann näkyviin. Paperin reunat on vedetty Distress inkillä vähä rustiikkisen näköseks.
 
 
                                     

Tässä laatikko sisältä. Sori et kuva on taas nurinperin.

 
Siinnä kaikki täll kertaa kiva kun kävit kattomassa. Mun muistaakseni noi kuvat aukee vähän isompana ku niitä klikkaa ni näkyy sitte selvemmi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti