sunnuntai 6. tammikuuta 2013

Elämä jatkuu Joulun jälkeen...

Nyt olis siis joulut jouluttu ja päästy pikkuhiljaa normaali arkeen. Mä en oo kerenny blogiakaan kunnolla päivittämään eli nyt tuleeki sitte aikamoinen rykelmä juttuja:)
Ekaks laitan tään laatikon minkä tossa pyhinä tein eli koristeltu sikaarilaatikko. Tää on täll kertaa sini sävynen ja aika pieni. Ihan normisti oon päälystäny paperilla sitten vaan koristeet tohon päälle.


Jalkoina mulla on puuhelmet.


Sisäkannessa myös paperi ja koristeet muuten laatikko on maalattu siniseks. 


Yks uusista jutuista on tää päivyri tai oikeestaan pöytä almanakka. Sen tein Graphic45 Place in Time  papereista. Se on taas yks mun lemppari paperisarja tosi ihania juttuja siinnä. Täss on nyt 3 kuvaa siitä almanakasta mut mulla on Youtubessa video siitä missä näkee sitte koko almanakan sivu kerrallaan. Laitan tähän linkin. Almanakka video Mut tästä ei enempää sanottavaa.


Tässä viel yks projekti minkä oon saanu valmiiks. Eli kirja minkä kasasin kaikist jämä papereist ja koristeist. Niitä tulee aina läjä kaupalla nii on kiva tehdä niistäki välill jottai. Tästä kirjasta ei oo ku yks kuva mut oon tästäki tehny youtube videon eli jos haluat nähdä enemmän nii käy kattomas ja linkki tulee tässä:


Vimppana on sitten mun viimesemmät ostokset eli uutuuksia Mulperista Vielä en oo mitään kerenny käyttää mut jahka saan edelliset projektit valmiiks nii sitte :)


Siinnä kaikki täll kertaa. Kiva kun kävit kattomassa.


1 kommentti:

  1. Ompas sulla ollut taasen ihania projekteja käynnissä;) nyt kattelemaan ne videot:)

    VastaaPoista