maanantai 6. toukokuuta 2013

Väliin muutama kortti...

.... vaikka toi kortin tekeminen tökkii nii aina niitä silti tuntuu ilmestyvän välillä enemmän välillä vähemmän. Tässä sitten viimeisemmät tekeleet.

Tässä ekassä oon käyttäny uusia Mulperin Minnalta ostettuja uusia papereita ja leimasintä. Musta toi nais aiheinen paperi on nii ihana. Kuvapaperin taakse laitoin ihan oikeesti tosi vanhaa pitsiä ja alanurkkaan muutaman kangas kukan.

 
Tässä seuraavassa on väritetty leimakuva. Mä oon alunperin ostanu tonkin kuvan digileimana mut kun ei oo sitä laser tulostinta hankalaa on noi värittely hommat. Sitten kerran näin leimasimen askartelu kirppiksellä ja pakkohan se oli ostaa. Kuvan oon siis väritelly Distress Markkereilla mitkä on mun lempparit. Sitten vähän pitsiä ja pitsi kukka mikä taitaa olla Priman.

 
Tää vika onki vähän niinku väkisin värkätty eli ei mistään kotosi mut laitetaan seki nyt tänne. Toi taustapaperi on Mangnolian papereit ja tosi ihana mut ei vaan oikeen toi kortin teko siitä luonnistunu siitä huolimatta.

 
Tässä jälleen kerran kaikki täll kertaa. Kiva kun kävit kattomassa:)

2 kommenttia:

  1. Huh, niin on kaunis tuo eka korttisi! Mulperi pitääkin tutkiskella tarkemmin, kun tässä mietin, mistä ja mitä tarvitseisin hankkia seuraavaksi.

    VastaaPoista
  2. Kiitos ja kyll kannattaa Mulperissa vierailla jos ei pääse paikan päälle nii Mulperin puodin feissari sivuille Minna aina päivittää uutudet ja lähettää kans kauemmaksiki.

    VastaaPoista