tiistai 2. heinäkuuta 2013

Muistolaatikko...

... tilaustyönä saatu valmiiks. Sain tilauksen tehdä laatikon pois nukkuneelle äidille jonka kuvia ja muita muistoja voi sitten laatikkoon tallentaa. Jälleen kerran nii hienoo tehdä laatikkoa johonkin määrättyyn juttuun eikä muuten vaan varastoon.
Vähän siinnä tietty on miettimistä et miten homman toteuttaa mut toivottavasti tää on sellanen kun tilaaja tahtoo.

Tässä kuvaa edestä eli pohjalla paperi joka on Maija desing sarjaa. Sitten pitsin alla helmiriipus nauhaa ja päällä kapea koristenauha. Edessä on tollanen oliskohan vanhan lipaston lukko systeemi jonka löysin kirpparilta. Siihen kultamaali päälle ja se sopi tohon hyvin.

 
Tässä päältä eli liimasin tohon keskelle pitsikangasta ja höyheniä minkä päälle kiinnitin enkelit. Kulmissa ruusu koristeet. Mulla ei tietty taaskaan ollu oikeen värisiä isoja ruusuja eli oli pakko tuunailla. Maalasin ekaks noi ruusut luonnonvalkosella akryyli maalilla. Päälle suihkuttelin Distress inkin nesteistä ja perfeckt pearlista tekemääni suihketta ja sillä sai noihin ruusuihin hennon vaaleenpunasen värin.

 
Tässä viell suoraan kuvaa. Ai nii ruusujen alla on pöytäliinasta leikatut pienet aluset. Köynnös on ittetehty ja siinä on pohjana Tiimarista ostettuu miks sitä nyt sanois lanka köynnöstä. Noi pienet ruusut, nuput ja lehdet oon siihen liimannu itte. Keskell ylhäll on organtsa nauha rusetti.

 
Tässä tarkempi kuva kukkakoristeesta.


Tässä sisältä eli laatikon sisäreunat samalla paperilla kun päälipuoli mut pohjalla yksvärinen paperi. Leimasin siihen paperiin kiekuroita versamarkilla ja sitte perfeckt pearlssia päälle.

 
Tässä on kansi sisäpuolelta. Tein niinku kehyksen siihen kukkakoristeista ja reunoissa on helmi kiekuroita. Kuvan päällä on pahvi koska pysyvä kuva on siihen jo asennettu eikä sitä voi täällä noin vaa julkasta.

 
Mut siinnä tuotokset täll kertaa. Seuraavaks yritän laittaa sellasen lasten laatikoston minkä löysin kirpparilta. Se laatikko tuunaillaan itämais tyyliseksi Graphic45 papereilla.
Kiva kun kävit kattomas:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti