keskiviikko 10. heinäkuuta 2013

Sadepäivän tuotoksia....

.... iha oikeesti tosi ihanaa ku välill sataa nii voi hyväl omaltunnoll nyhjätä sisäl ja tehä muutaki ku pihahommii. Tänäänki on menny oikeestaa melki koko päivä tuolla työhuoneen puolella.
Siinnä sielu lepää ku saa ihan rauhassa touhuta omii juttui.
Somerniemen kesätorillahan on niitä kirppis myyjiä vaiks miten paljon ja sieltä tein löydön. Löysin kaks suorakaiteen muotosta häkkiä niinku linnunhäkin tapasii. Ne oli sellaset valkoset mut jollai ruskeella rustiikkiseks käsitelty. Taaski unohdin ottaa ennen kuvat eli mulla on kuvaa nyt vaa valmiista tuunatusta häkistä.
Alotin tästä pienemmästä ja isompi on sit seuraavana vuorossa.

Maalasin ekana tään akryyli maalilla luonnonvalkoseks ja sitten pitsiä noihin häkin kulmiin ja leveämpiin kohtiin.

 
Katon koristelin akryyli kukkasilla. Ne on sellasesta kimpusta, noi varret kiersin siveltimen varren ympärille nii ne on jotenki kivemmat.

 
Sisälle takakulmaan laitoin samoja akryyli kukkasia. Pohjaa ei tästä kovin hyvin näy mut siellä on pitsiliina, vähän vaaleenpunaisia höyheniä. Sitten laitoin sinne keiju patsaan. Toi patsas oli alunperin ihan yksvärinen eli sitäki piti vähän tuunailla eli akryyli maalilla vähän värii pintaan.

 
Tästä näkyy sitte viel hiukan rarkemmi tota kattoo. Siell on muutamii mulperi ruusuja kans. Ai nii ja tuolla takaseinässä ja katoss on kans jokunen perhonen.Siinnä tämä tuunaus lisää juttuja tulossa. Kiva kun kävit kattomassa:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti