sunnuntai 14. syyskuuta 2014

Sunnuntain askarteluna.....

.... syntyi pari sisustus taulua. Viikonloppuisin on ihan kiva puuhastella tuolla askartelunurkassa kun voi alottaa jo aamusta ja tietää et ei oo mihinkään kiire.
Alkuun ajattelin et joulu juttuja pitäis pikkuhiljaa ruveta puuhaamaan mut muuta sitte synty.
Mulla oli konepahvista leikattuja tekstejä ja niitä sitte pyörittelin pöydällä. Onneks oon varastoon hankkinu noita kanvas taulupohjia kanssa ja siitä se sitte läksi.

Pohja on ihan neliskanttinen jonka mä ensin gessosin ja sitten suihkutin eri sävysillä värisuihkeilla. Harmi että kuvassa ei erotu se kimallus mikä tossa taustassa on. Reunaa liimasin pitsiä minkä maalasin sinisävyseksi paikotellen. Home teksti on ensin maalattu sinisellä akryyli maalilla ja siihen päälle laitoin kragleraus lakkaa. Päälimmäinen kerros on luonnon valkosta. Kirjainten reunaan laitoin vielä ruskea distress inkkiä mistä tuli vanha vaikutelma. Kulmiin laitoin kukka koristeet.

 
Tässä kuva vähän eri suunnasta.

 
Toinen taulu onki vähän eri mallinen ja sini sävynen. Pohjan taas ensin gessosin. Sitten tein maskilla ja sellasella muotoilu pastalla kuvioita pohjaan. Väri tulee värisuihkeista.
Reunassa on tässäki pitsiä ja teksti on maalattu akryyli maalilla.

 
Noihin kulmiin lisäsin vielä sellasta kukka nauhaa koristeeksi. Tästä kuvasta näkyy ehkä pikkasen tota kimallusta minkä noi suihkeet tuo.

 
Siinnä kaikki täll kertaa kiva kun kävit kattomassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti