sunnuntai 5. lokakuuta 2014

Lauantain ratoksi ....

.... tuli tuunattua lokerikko jonka kesällä löysin kirpparilta. Itte asiassa löysin näitä kaks ja tää on pienempi niistä joka sai nyt sitte koristeet. Kannattaa muuten klikata noi kuvat auki niin näkyy vähän isompana.

Ja tässä tämä:
Alun perin tää lokerikko oli hopean värinen eli mä maalasin sen ruskeeks. Joka lokeroon leikkasin paperit. Ne on Tim Holzin paperikosta mut tietty näissä kuvissa ei niitä kuvioita oikeen erota.
Sitten aloin keräilemään kaikenlaista pikku roinaa mitkä liimasin lokeroihin kiinni. Loppusilaukseksi sellasta antiikki pronssi maalia jota käytin myös noihin metalli osiin.

 
Ylimmässä rivissä on ekassa lokerossa Holtzin  filminauhaa kiekura. Sitten seuraavana tulee puukoriste ja pieni medaljonki. Sen jälkeen oon maalannu puuhelmiä ja liimannu ne kasaan. Vikana on sitte taas sellasia puisia laattoja liimattu kasaan, maalattu ja kiinnitetty lokeroon.
Seuraavalla rivillä kello, sitte metalli kukka, vahna kissa rintaneula ja tollanen nahkanen koriste minkä toinen pää on vikassa lokerossa. Vikassa lokerossa on kans pieniä lasi pulloja jotka värjäsin alkoholi musteella.

 
Tossa lokerikon reunassa on ruosteinen metalli perhonen minkä keskiosassa metalli kukka koriste. Sitte tämän rivin ekassa lokerossa on paperi kukkasia, sen jälkeen metallinen koriste missä luke lucky. Siinnä on kans vanha vihree siipi mutteri ja numero kasi. Vikassa lokerossa pieni viulu joka alun perin oli ihan kirkkaan punanen. Alkoholimusteella värjäsin sen vähän rustiikkisemma näköseks.
Seuravaassa likerossa kellon osia ja rattaita, sitten taas pieni lasi pullo ja vikana metalli kukka.

 
Alimmaisessa on ekana pieniä nupi nauloja liimattu kasaksi. Seuraavassa ompelu tarvikkeita eli sormustin, sakset ja puola. Sitten tulee metalli sydän ja metallinen mansikka mihin kiinnitin pikku avaimen. Vikana onki sitte taas paperi kukkasia.
Ai niin kaikkiin kulmiin kiinnitin metalliset koriste kulmat ja jotai muutaki pientä tuli laitettuu.

 
Siinnä se sitten kokonaisuudessaan. Vaikee tietty nähä ihan kaikkee näistä kuvista mut ees jonkilaisee käsitykseen kummiski pääsee. Kiva taas kerran ku kävit kattomassa. Lisää juttuja tulee jahka saan uutta valmiiks ja kuvattuu. Joulukorttien ja koristeitte tekeminen on alotettu eli sellasta varmaanki kans tiedossa :)

1 kommentti:

  1. Varsin magee! Olis muuten ihan älyttömän hienoo jos innostuisit nukkekodeista... Sulla olis ihan valtavasti potentiaalia siihen puuhaan :)

    VastaaPoista