perjantai 27. helmikuuta 2015

Osallistuin vaikeaan haasteeseen...

.... ja vaikean siitä teki se et toteutus jäi viimeseen päivään. Melki kuukausi olis ollu aikaa miettiä mitä tekee ja millai mut niinhä siinä taas kävi että viimesellä päivällä yrittää kiireessä jotai keksii.
Meillähän on feissarissa sellane ryhmä kun Salon seudun askartelijat.
Siellä sitte on kaikkee mahdollista askarteluun, tuunaamiseen ja muihin kädentaito juttuihi liittyvää tarinaa sekä kuvia.
Säännöllisen epäsäännöllisesti järjestetään erillaisia haasteita ja vaihtoja.
Tämän kuun haaste oli väribingo. Eli neliössä on värejä 3vierekkäin ja 3allekkain, niistä piti valita ittelle värisuora (vaakasuuntaan, pystysuoraa tai vinottain) ja toteuttaa kortti tai askartelutyö niistä 3 väristä.
Väriyhdistelmät oli aika haastavia ja mä valkkasin sininen, valkonen ja punanen.
Sinine ja valkonen helppo juttu mut miten ujuttaa niihi sen punasen oliki sitte jo kinkkisempi.
Tälläsen jutun sitte sain aikaseks.

Kuva on taas vähän kellertävä kun aamuhämärässä sen kuvasin. Kaupoissahan on pitsejä ja nauhoja tälläsissä pahvi "puolissa" tai miks niitä kutsutaan. Youtubessa sitte kerran törmäsin ideaan miten tehdä tälläsiä itte ja pitihän sitäki kokeilla tai ainaki tehä oma versio.
Tässä linkki alkuperäseen linkki alkuperäseen videoon.

Mun toteutuksessa on nyt sitten sinistä paperissa, kukissa ja rusetissa punasta ja valkosta, lisäks pitsi mikä puolaan on keritty on valkosta eli pitäis olla kaikki vaadittavat elementit. Sellasta tällä kertaa kiva kun kävit kattomassa, ja mukavaa viikonloppua :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti