tiistai 10. helmikuuta 2015

Pitkästä aikaa jotain....

.... uutta tännekki. Kyllähän sitä koko ajan jotai pientä tulee puuhasteltua, mut kuvaaminen ja ploggaaminen tuppaa jäämään.
No mut kaikkihan tietää et mulla on on omituinen suhde laatikoihin ja rasioihin. Oli se minkälainen tahansa nii musta ne on vaan jotenki nii houkuttelevii. Eli jälleen kerran raahasin töistä pari laatikkoa odottelemaan parempia.
Tarttin sitte laatikon mihin laittaa noita vähän paksumpia kortteja säilöön ja niimpä toiselle laatikolle löyty käyttöä. Toi laatikko on ihan pahvinen ja alun perin siinä on tullu ginesioteippejä töihin, mut tuunauksen jälkeen onki ihan sopiva mun käyttöön.

Eli tässä laatikko alkuperäsessä kuosissaan eli aika kirkas :)

 
Sitten tuunattuna ja paljon sopivampana mun käyttöön. Eli uudet paperit pinaan ja kukkakoriste paperi ruusuista tohon etuosaan.

 
Päälikannessa on saman paperikon eri paperia, mutta siihen en sitte koristeita laittanu ku ajattelin ett mahdollisesti joudun säilömään kaks laatikkoo päällekkäin.

 
Sellanen tuunaus tällä kertaa ja seuraavaks taitaaki tulla ystävänpäivä kortteja näytille jahka kerkeen lataamaan kuvat koneelle. Kiva kun kävit kattomassa :)

1 kommentti:

  1. Onpa kaunis! Itsellänikin pitäs ottaa laatikkourakka ja sisustaa yhtenäiseksi verstas. Tuntuu vaan siltä, että kaikkea muuta tekemistä on, kuin alkaa työstämään kymmenkunta laatikkoa samaksi.

    VastaaPoista