lauantai 11. huhtikuuta 2015

Virheistä pitäis oppia mutta....

.... meikäläinen ei näköjään opi. Tässä on nyt video pienestä paksusta kirjasta. Oon siihen muuten ihan tyytyväinen mutta vaiks kuinka paljon varmistin nii osa sivuista on väärin päin. Ei pitäis nii kauheen innoissaan aina tehdä kun sit käy just näi. Joka tapauksessa muuten olen tähän ihan tyytyväinen. Tää kirjanen on sitä varten että voin kerätä siihen mietelauseita ja sanontoja. Muutamia siihen olen jo kirjottanu ja neki tuli sitte asennetuu nurinpäin mut tekeepä siitä sitte personallisen.
Sivut tohon on muuten kahvi värjättyjä ja sellasia täytyy kyll kesällä tehdä oikeen urakalla. Nyt oon niitä kuivatellu aina kuumailma puhaltimella mut kesällä sen vois tehdä ulkona. Pyykkiteline vaan pihalle ja siihen paperit kuivumaan. Aurinkoisena päivänä siinnä ei kauan nokka tuhisis ku tulis valmista. Mutta siinnä kaikki täll kertaa nii ja hei jos tulee jotai kysyttävää näistä mun kirjoista nii kommenttia tulemaan. Kiva kun kävit kattomassa.

Video on tässä:)

1 kommentti:

  1. Oh! kuin upee! Mulla on just tota samaa vikaa, että kauheella tohinalla ja sitte tulee aina jotain pientä sutta lopputulokseen..

    VastaaPoista