perjantai 16. lokakuuta 2015

Halloween on tulossa....

.... ja sehän vaikuttaa meillä töissäkin. Eli mun työhön kuuluu myös toi askartelu ja sitä on oikeestaan päivittäin. Projektit vaihtelee vuodenaikojen mukaan, välillä tehdään enemmän ja välillä vähemmän.
Siis mähän olen henkilökohtainen avustaja ja avustettavani on kova askartelemaan.
Meillä työnjako on niin että hän suunnittelee mitä tehdään ja mä yritän sitten parhaani mukaan toteuttaa mitä hänen päässä liikkuu:)
Joskus se tuntuu aika vaikealtakin toteuttaa jotain minkä toinen päässään näkee mut ylensä saadaan aikaiseksi onnistuneita töitä.
Nyt on Halloween tulossa ja se on ollut tämän hetken teema meillä töissä. Mä en oikeestaan koskaan julkase työjuttuja omassa blogissa mut tästä projektista tuli niin kiva että luvalla julkaisen sen täälläkin.

Halloween ovikranssi. Tää onnistu nii hyvin. Pohjana käytettiin styros kehystä joka päällystettiin ohuella pakkaus paperilla. Silkkipaperi sopii tähän vallan mainiosti. Paperi liimattiin pintaan silleen rypistellen. Sitten se maalattiin mustalla mattapintaisella maalilla. Sen jälkeen pintaan sipaistiin Inka Goldin platinaa, oikeesti se hopea antaa saman lopputuloksen.
Kukkaset stanssattiin Holzin stanssilla mustasta kartongista. Niihin kanssa sipaisu inkaa ja lopuksi pintaan modge bodgea. Koristeena vielä tylli rusetti ja kirjaimet Böö niin siinnä se.
Tää oli tosi kiva projekti toteuttaa ja omasta mielestä tästä tuli oikeen hieno.

 
Täss vähän tarkempaa kuvaa kukkasista.

 
Ja tässä toisen puolen kukista.

 
Siinnä kaikki tällä kertaa. Kiva kun kävit kattomassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti