keskiviikko 23. maaliskuuta 2011

Sit ollaanki takakannessa. Ihan vaa tälläne simppeli mihin tuli vahingoss ylimääräset reijät myös toisell sivull. No ne on tarkotus peittää ihan vaa jollai silkkinauhalla. Joskus noita vaa sattuu mut onneks ei haittaa. Mut hei tää oli nyt tää eka mini-albumi tässä ja seuraava onki sitte ihan erillainen. Koko ajan mulla on uus tekeillä eli näitähän sitte riittää. Jos jotakuta ihmetyttää et mitä noilla valmiilla sitte tekee ni voi antaa lahjaksi ihan sellasenaan et saaja laittaa kuvia oman mielensä mukaan tai sitte laittaa kuvatki valmiiks. Mä oon muutaman antanu lahjaks ja aina on tykätty:)




Edellen ollaan samassa mini-albumissa tässä vaan sinisävynen ehkä vähän merellisempi sivu. Mulla ei täss kirjas oo ollu mitään varsinaista teemaa vaa kaikki sivut on erillaisii vaiks silti samall tyylil tehtyjä. Teen kumminki aina sivun kerrallaan ihan fiilisten mukkaan tai siis tää kirja on silleen tehty. Tietty homman voi tehä pyörimään määrätyn värin tai teeman mukaa. Nää on siitä kivoi juttui tehä et voi mennä miltä tuntuu ajatuksella. Mitään valmist kaavaa ei oo. Sama muuten koskee tota albumin sivujen mallii niitähän voi muuttaa ihan mite haluu ei siis tartte olla määrätyn mallinen eikä muotone. Seuraava albumi onki sit jo ihan erillaine mut siit myöhemmi.







Vähän erillainen sivu siis silleen et tagitasku on erimallinnen. Täss on kans ihana puinen nalle nappi. Kukkanen on kans ite väsätty eli kukkaleikkurilla leikattu useampi kukka mitkä on sitte liimattu päällekkäin. Helppo konsti ei aina tartte olla osto kukkasia. Oon tehny noita kukkia myös sanomalehdestä ja värjänny hiuka nii saa sellasen vähän rustiikkisemman kukkasen.















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti