keskiviikko 23. maaliskuuta 2011

Tässä taas viereinen sivu valokuvaa varten. Sama taustapaperi mut tässä on nyt kirkkaasta muovista (jossa valkosta tekstii) tehty tasku mihin sen kuvan voi sujauttaa. Muovitaskun oon sitte koristellu noilla helmiäis sydämmillä jota on käytetty edelliselläki sivulla. Jep mut tässä nää tähän lähtöön. Nyt täytyy lähtee sorvin ääreen eli töihin. Jatkan taas kuvien laittamista jahka pääsen koneen ääreen.


Seuraava tagi sivu on hiuka hempeempi ja vaaleempi. Paperi on tollast ruusukuvioista ja edelleen koristeena perhosia. Noi perhoset on oikeesti tarroija jotka on liimattu paperiin ja sitte leikattu irti silleen ne saa vähän taivutettuu eikä oo ihan littanii paperii vasten. Koristeeks on laitettu kans noita helmiäis sydämmiä josta on tehty kukkasia. Noi helmiäis sydämmet on muuten ihan tiimarin valikoimis ja löytyy myös punasena. Sen lisäks et tossa on tollanen isompi tagi niin oon laittanu siihen pienemmän kans niinku koristeeks mut silti siihenkin voi jotai kirjottaa. Tagithan on päälipuolelta ylensä koristeltu ja takapuolelle voi sitte sitä tekstii laittaa.


Viereinen sivu onki sitte tarkotettu taas valokuvalle. Taustapaperina on käytetty tollasta vanhan näköstä teksti paperii. Siihen paperiin on leimattu kimalle kohojauheella perhosia mut ne ei tietenkään tästä kuvasta erotu. Koristeena on käytetty noita kukkasia jotka on samasta paperista leikattu ku edelliselläki sivulla. Mä oon kiinnittäny ne paksummalla kakspuolisell teipil nii nousee vähän ylös tosta paperista.Eka sivu onkin tagi tasku sivu. Koristeena samoja paperi ruusuja mut alle on laitettu muutama untuva nii on sitte vähän hempeemmän näköstä. Irto perhoset on leikattu ihan skräppi paperista taivuteltu ja liimattu paikoilleen samoin noi irto kukkaset. Tagitaskun alareunassa on metallinen kulma koriste joka on liimatipoilla liimattu paikoilleen. Mini-albumit on silleen kivoja et niihin voi koristeeks käyttää melki mitä vaan. Voi yhdistellä vanhaa ja uutta. Sitte ku näitä alkaa tekemään nii sitä kattelee kaikkee ihan uusin silmin eli tulee katottuu asioita ja tavaroita sillä silmällä et voisko jotain käyttää albumiin.
Latitan nyt jokusen kuvan tästä uudesta mini-albumista mikä onkin ihan eri tyylinen ku aikasempi. Tään kansi on koristettu paperi ruusuilla, kukilla ja vähän pitsiäkin on joukossa. Harmin paikka et kuvasta ei näy toi kiilto minkä erillaisilla hileillä saa aikaseksi. Nämä sivuthan on kiinnitetty toisiinsa metalli renkain jotka neki on sitte koristeltu erillaisin nauhoin. Musta osa noitten nauhojen tarkotus koristamisen lisäks on pitää renkaat oikeella paikallaan. Tähän oon laittanu myös sidosnauhan toiseen reunaan millä kirjan saa sidottuu kiinni. Koristeet on tässä sen verran pulleet et kirja ei oo ihan littana. Kirjain tarroilla on toi otsikko laitettu mut sen voi kans leimataki jos on kirjain leimasimia (mitä mulla ei viel oo). Tään albumin malli on kans vähän koristeellisempi ja leimasinväreillä on värjätty noi sivujen reunat nii saa silleen vähän rustiikkisemman ulkonäön.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti