torstai 24. maaliskuuta 2011

Tää onki sit hauska sivu. Youtubesta löysin jännän tavan lisätä sivulle tilaa. Toi tagitaskun näkönen juttu on kuvien säilytys paikka ja se on avattava. Eli yläreunassa olevast pienest läpäst kun vetää nii sisältä tulee paikka kuvalle ja samanlainen paikka alhalla päin kans. Vaikee selittää mut seuraavassa kuvassa hommeli on aukinaisena. Leimasimella oon koristellu ton taskun ja sit siinnä on tietty pikku rusettiki mitkä on mun yksii lempparei. Toi kukkasen näkönen juttu on tehty pitsinauhasta ja siinnä keskellä metalli kukkanen joka seki on muuten kierrätys kukka. Sain vanhoja koruja (kiitos Johanna) jotka sitte purin osiksi ja niitä osia voi nyt sitte käyttää vaiks näissä mini-albumeissa.

Tässä viereisellä sivull on sitte tilaa kuvalle. Siinnä on koristeena käytetty samaista keinonahka nauhaa ja yks metalli sydänki tuolla kulmassa on. Vähänhä nää valokuva sivut näyttää tyhjiltä mut kyll niille kuville pikkasen täytyy tilaa jättää. Eihän tälläseen mini-albumiin voi ees kauheen isoja kuvia laittaa mut ei ne kuvat taida ollakkaan se pääasia.
Jatkoa edelliseen eli uus sivu. Täss on sitte useampi tagitasku on niinku pienempää ja suurempaa. Koristeena noissa tageissa on vintage kuvia. Sitten siinnä on tollanen koristekukanen. Materiaali on jotain keinonahkaa ja se on irrotettu nauhasta jossa noita kukkasia oli rivissä. Tosi hienoo nauhaa mut aika arvokast kans onneks nappikaupasta voi nauhoja ostaa vaiks vaa kahdenkymmenen sentin kappalan.

2 kommenttia:

  1. Vau, onpa hieno minialbumia!! Ihania taskuja ja materiaaleja koristeena.

    VastaaPoista
  2. Hienoja albumeita teet!t.minna(en tiedä, miksi kirjauduin poikani tiedoilla)

    VastaaPoista