lauantai 26. maaliskuuta 2011

Jakoa minialbumin esittelyyn

Täss on sitte kirjan takasivu. Ihan tällänen pelkistetty ei mitään sen kummempii krumeluurei. Nyt oon jo uuden albumin kimpussa jahka se valmistuu nii kuvia siitäki tulee tänne.
Tää sivu on kans aika hempee ja tarkotettu nyt kuville. Siinnä on tollanen tavallaan kirja tyylinen systeemi mihin saa kuvat laittaa ja seuraavassa kuvassa se näkyy paremmi. Koristeena tässä on toi naisaiheinen kuva joka on oikeesti painettu kankaalle. Sitten on tollaset kankaasta tehdyt helmikoristellut kukkaset. Noi kukat on pyöriny mulla kauan sain ne serkulta Ruotsist ja nyt vihdon neki on löytäny paikkansa.

Tästä nyt näkyy et siinnä on tavallaan pikku vihkonen mihin niitä kuvia voi laitta. Kummasti saadaan lisää kuvatilaa erillaisilla konsteilla. Normaali sivuun olis saanu yhden kuvan nyt tähän sivuun voi laittaa neljä kuvaa. Sitte taas vähän naisellisempaa sivuu kehiin eli samassa vintage aiheessa pyöritään. Harmin paikka et kuva on vaa kuva ja luonnossa tääki näyttää nii erillaiselta. Kukkaset on Priman paperikukkasia mitä on sitte laitettu kerroksittain ja haaraniitillä kiinnitetty yhteen. Vähän pitsiä kans ja tietty rusetti joit oonki viljelly täss albumis. Siinnä on kans tollanen pikkanen tagi joka on läpinäkyväs muovitaskussa. Niitä on ihan kiva käyttää nii taústaki näkyy iha kokonaa.

Jatkan taas tämän tokan mini-albumin näyttämistä. Tää on nyt sitte viereinen sivu vähän tällänen äijempi. Tässä on vaan tagitasku ja koristeita. Löysin tään paperin Mulberi askarteluliikkeestä ja siitä leikkasin noita kuvia. Vaiks ei ookkaan mikään kauheen hempee sivu nii yks mun lemppareista.


1 kommentti: