lauantai 2. huhtikuuta 2011

Úus mini-albumi valmistunu ja kuvattu

Seuraavassa sivussa onki sitte tagitasku. Vähän erikokosia tageja mitä normaalisti ja ne näkyy seuraavas kuvas. Tossa on koristeena pikkanen perhos taulu jonka kasasin jämistä. Muuten koristeena on käytetty leimaamista ja tietty glitteri kynää millä saa sellast nättii hohtoo esim taustapapereihi.
Tässä on nyt sitte yks tagi irrotettuna tuolta tagitaskusta. Yhteensähän siinnä on pari isompaa tai oikeestaa leveempää tagia mihin voi laittaa tekstiä tai sitte kuvan. Yks ihan normi kokone tagikin löytyy
Eka varsinaine blogi sivu on kuvan säilytys sivu eli tää onki sellanen hauska avattava juttu minkä bongasin youtubesta tottakai. Koristeena on tollanen teksti. Sitten fläppi jutun saa pysymään kiinni ihan nauhan kanssa jonka voi kietoo nupin ympärille. Nuppina toimii ihan kukkakoristeine haaraniitti minkä alle on laitettu tollanen metalli koriste korutarvikkeista.
Näin tää kuvien säilytys paikka on auki. Siihen mahtuu aika monta kuvaa ei mitään kauheen isoja mut kuvia kumminki.
Vihdoin ja viimein sain tään uuden albumin valmiiks ja kuvattuu. Tietty hiukan on viel tää etukansi vaihees eli siinnä on vaa taustapaperi nimi ja muut koristeet puuttuu viel. Toisaalta tossa on nii kauniit kuvat et ei niitä millään raahi peittää mut joku nimi siihen viel tulee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti