keskiviikko 6. huhtikuuta 2011

Seuraava sivu mini-albumista

Hetken kesti mutta tässä seuraava sivu albumista. Täss on yhdistettynä samalla sivulla tagitasku ja kuvien säilytys paikka. Eli nauhalla on sidottu toi kuvien säilytys paikka. Siinnä päällä on sitte yks tagi mihin voi laittaa tekstii. Koristeena on tollanen metalli kulma koriste. Tagissa on retro naisen kuva ja tietty takapuoli tyhjä sitä tekstii varten. Tässä ekalla aukeemalla on koristeena kankaaseen painettu naisen kuva. Noita kuvia voi oikeesti vaikka kirjailla ja silleen saada niihin lisää kolmiulotteisuutta mut mä oon sen iha pelkistettynä laittanu. Vähä oon glitteri kynällä koristanu nii ei oo nii platun näkönen mut se ei tietenkää näissä kuvissa näy mikä on harmi.
TässäVimpassa kuvassa onki sitte koko kuvien säilytys aukeema auki.

Mä oon koristellu ton paperin leimaamalla Versamarkilla ja sitte siinnä on kimalle kohojauhetta mut eihän sekään oikeen erotu ja piiloonhan ne menee ku kuvan päälle laittaa mut näkyy sitte ees reunoilta jottai. Mutta siinnä tää tällä kertaa toivottavasti oli kiva kattella.

2 kommenttia:

  1. Kaunis blogi sinulla täällä! =) Olen itse "kakkutaiteilija", mutta olen myös askarrellut pienen ikäni ja kaikki askartelu on lähellä sydäntä. Olen ihan hurahtanut näihin mini-albumeihin, mutta itsellä ei ole ollut aikaa tehdä tämmöisiä ihanuuksia. Yksi kaunis albumi minulla on, mutta en ole sitä itse tehnyt.. Voiko noita sivuja ostaa jostain valmiina? Näkyy olevan monessa mini-albumissa eri tekijöillä. Olisi kiva löytää tuommoisia itsellekin, niin ehkä joku kaunis päivä vielä saisi itsekin väsättyä tuommoisia. ;) Myytkö muuten tuommoisia mini-albumeita vai teetkö ihan itselle ja tuttaville?

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Mäkin olen oikeestaan koko ikäni tehnyt kaikenlaisia käsitöitä ja tuunauksia mutta tähän paperi askarteluun olen hurahtanut vasta muutama vuosi takaperin.
    Minialbumeista se oikeastaan lähti sitten tuli mukaan kortit ja nyt noi laatikoitte tuunaukset :) Mä en tiedä että saako noita sivuja mistään valmiina itte oon ainaki tehny kaikki alusta loppuun. Niitä on tosi ihana tehdä kun niissä ei oo mitään sääntöjä voi tehä mnkä kokosia tai mallisia haluaa. Mä oon jokusen myyny ja sit tosissaan tutuille oon tehny lahjaksi. Mutt kyllähän niitä on kertyny tonne nurkkiin pyörimään:) Mulla on youtubessa muutamia videoita noista minialbumeista. Saa varmaan paremman kuvan millasia ne on. Eli jos kiinnostaa niin käy kurkkaamassa niitä löytyy täältä: http://www.youtube.com/user/tuiru/videos

    VastaaPoista