perjantai 18. toukokuuta 2012

Lisää kortteja :)

Osasinha mä vaiks vähä epäilin meinaa ladata kuvia tänne. Eli ku se meni nii hyvi nii jatkoa seuraa :)
Tää on kans sellanen 3d kuva mihin ei oo lisätty niitä kerroksia. Toi Tildan ruusun nuppu paperi on sit sulosen näköstä yks mun lemppareista .

Meriaiheisia korttejaki tarvitaan on meinaa suvussa sen verra merellistä porukkaa. Tossa kuvassa ei sen kummemmi ollu väritettävää ku meri ja pilvet.
Nää siili leimasimet on kans aika kivoja väritetty on taas ja sit vähän glossya kukkiin tulee jotenki nätimmi esille vaiks se ei kauheesti kuvassa näykkään.
Lisää siilikorttei. Tää on musta nii sulonen kuva ja sopii hyvin vauvakortiks vaiks mä oon tälläsen kyll antanu 16 vuotiaalle pojallekki erillaisell tekstil tiettyki. On kiva joskus yllättää kortin saaja vähä erillaisell jutul :)
Viellä yks siili kortti. Tässä on kans glossya kukissa ja vähn helmiäistä noissa sinisis kukis. Silkkinauhan laiton sitte viel koristeeks.
Nää on ihanii leimasimii just nyt en tietty muista sarjan nimee mut niit onki aika paljon erillaisii. Heti ku joku miespuoline tuttu jää eläkkeelle nii tää kortti lähtee sinni. Toi tikkaus stanssin reunassa on sitte ihan kynällä tehty. Mulla on nii pienet tilat et ompelukonet ei voi koko aika esillä pitää ja oon nii laiska sitä kaivamaan ni kynällä saa tonki homman tehtyy :)
Tää näyttää kyll nii keltaselt eli toi mun kuvaamistaito ei oo paras mahdollinen. Ei sen puoleen keltanen toi korttipohja on mut valo on vaa vähä riittämätön. Onnittelu kyltti on kauttaaltaan kirkkaalla embossaus jauheella pinotettu mikä ei kans oikeen tässä kuvassa näy mut joku kesän lapsi tään kortin varmaa saa.
Joskus on tullu tääki leimasin hankittuu vaiks en sitä kyll oo kauheesti käyttäny vaiks onki iha kiva. Väritelty taas on mut toi teksti näyttää kuvassa olevan huono vaiks oikeesti näkyy ihan selvästi. Tosi simppeli on tääki kortti.
Tään leimasimene sain joululahjaks ja se on kyll tosi ihana. Sillä voi tehä vähän tollasii vanhantavii korttei. Kauheesti väritettävää siinnä ei oo mut voi sitte eri värisill musteil leimata nii saa erillaist ilmettä kortteihi. Toi pitsi on muuten ruskeen värinen vaiks näyttää kuvassa aika mustalt.
Taas ihan peruskortti eli väritelty leimasinkuva jossa vähä glossya korostuksena värit vaa on tässäki huonot kun on nii kellertävä. Oikeesti toi korttipohja on vaalee liila.
Vaihteeks vähän äijempi kortti jollekki autoilijalle sopiva eli taitaa mennä miehelle ku miehelle :)
Toine merellinen kortti. Toi teksti vähän kyll päistää ku se on iha käsin kirjoteltu. Mulla on vaa muutama teksti leimasin ja olevinaan ei ollu just toho sopivaa ja siks käsin riipusteltu. No se on nyt vaa kelvattava paremma puuttees.
Tästä tuli kiva ainaki omast mielest mut jälleen kerran noi värit on päi prinkkalaa. Toi leimakuva oli tosi kiva värittää. Lila sävynen on tääki kortti kokonaa.
Perhos korttiki on pakko tehdä. Toi tausta on ihan valkoselle kartongille versamarkilla leimattui kiekuroi mitkä on sitte vaaleenpunasella pearlssilla värjätty. Perhoset on leimailtu, väritetty ja stanssattu irti. Sitten laitoin niihin viellä glossyn päälle näyttävät ihan näteilt.
Tähän loppuu tää kortti osio täll kertaa toivottavasti oli kiva kattella.
Nii ja täytyy tähän viel sanoo et ideoita  ja vaikuttei oon saanu netistä ja lehdistä mut tarkotuksella en oo mitään kopioinu vaa yrittäny tehä korteista omanlaisii vaiks tekniikat on ki kaikille tuttui.

1 kommentti:

  1. Noi vanhahtavan tyyliset kortit on mun suosikkeja! Kyl sää niin taitava oles!!

    VastaaPoista