perjantai 18. toukokuuta 2012

Piiiitkästä aikaa jotai uutta

Tää blogin päivittäminen on kyll jääny nii vähiin jotenki aika vaa ei oo riittäny kaikkeen. No nyt vihdoin ja viimein sain kuvattuu muutaman kortin ja niit ajattelin tänne laittaa jos se nyt sitte onnistuu on meinaa taidot ruosteessa tässäki asias jos niit taitoi edes koskaa on ollukkaa :)
Mä en sitte oo mikää mestari tossa kuvaamis puolessa eli koettakaa kestää. Mitä tulee kortteihin nii niitten tekemisenki oon alottanu vast tänä talvena eli eipä ne nii kummosii oo mut harjotus tekee mestarin tai sit ei :)

Sinellissä tuli käytyy ja sieltä bongasin tälläsen leimasimen. Värittelin sen ja vähän kimalle kohojauhetta "höyheniin" ja glossya hanskoihin ja hattuun.

Tässä samalta reissulta hankituista papereista tehty vähän miehekkäämpi kortti. Noi kirjaimet on muuten Tim Holzin stanssilla tehty ja tykkään et ne on aika makeet :)
Tässä on leimakuva minkä värittelin Inktese väreillä. Aidanpätkät on stanssattu Magnolian stanssilla jota mulla ittellä ei kyll ole mut onneks sain Ninniltä lainaks. Taustaan oon leimaillu muutaman kukan ja sitte tonne kulmaan wog:n pikkuruusuja niillä ku saa nii kivaa ilmet kortteihinki.
Tässä saman tyylinen mut erillä leimakuvalla. Mä sit tykkään noista Sarah Kayn leimoista.

Sitte ihan tällänen yksinkertanen kortti. Toi kuva on oikeesti 3d kuva mut laiton tähän korttiin pelkästään sen perus kuvan en lisäilly siis kerroksia musta näinki saa aikaa ihan kivan ja yksinkertasen kortin. Tässä nyt sitte muutama kuva pakko pitää pieni paussi ku tuntuu kone jumittavan eli täytyy ottaa uus sessioi ja toivoo et saan ees nää julkastuu.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti