sunnuntai 23. syyskuuta 2012

Kirja laatikosto...

Mullahan on sellanen pieni näyttely Kuusjoen kirjastossa alkaaen perjantaista. Aihe on paperiaskartelua ja tuunausta. Sinne olis sitte tarkotus viedä näytille mitä kaikkee paperista voi tehä ja erillaisia tuunauksia. Aika suppeetahan tää mun tekeminen on mut ihan kiva saada noita tuotoksii näytille. No siitä sitte tuli mieleen et ku näyttely on kirjastossa nii jotai kirjasto aiheistaki pitäis tehdä. Mä saan noita ideoita ja malleja paljon maailmalta ja  sieltä tääki tuli . Innottajia tähän projektiin on  Annie Malesiasta jonka blogissa on iha uskomattoman ihania töitä. Toinen on Jennings644 jolla on hirmunen määrä youtube videoita laidasta laitaan.
Tää on siis pieni laatikosto vois käyttää vaikka koru rasiana tai ihan vaa koristeena. Tää oli nyt eka kerta ku tein laatikoston eli pientä hiomista olis viellä. Mulla ei oo tossa mitään tarkkoja mittoja vaa tein vähä niinku silmämääräsesti ja sen huomaa eli kirjan selkämys olis voinu olla vähä leveempi nii olis enemmä kirjan näkönen. No seuraavall kerrall täytyy korjata noit juttui :)

Tässä kuvaa edestä päi. Laitoin noihin laatikoihin tollaset litteet metalli koristeet ja metalli helmet nupiksi. Metalli koristeet maalasin vähän valkosella akryyli maalilla nii menee paremmi tohon paperiin.
 
Sivuihin oon embossannu kiemura kuvion. Paperissaki on kuvioo mut se on nii himmeesti et ei kauheesti pienessä pinnassa huomaa. Ton silkkinauhan on tarkotus pitää läjä kasassa ja olla samalla koriste. Kyllähän laatikot on sen lisäks liimattu yhteen.

 
Selkämyksessä on sitte pitsi koristeet mitkä osaks jatkuu laatikon päälle. Tossa takana on kans tollanen pieni nurkkaus mihin muutaman mulperi ruusun laitoin. Mut niinku sanoin nii toi selkämyksen kappale olis saanu olla leveempi nii olis tullu enemmä pyöreyttä ja kirjan näköö hommeliin.

 
Noi laatikot ihan oikeesti aukee ja niihin voi laittaakki jottai. Ne on tehty ihan kartongista eli mitään kauheen kovaa käsittelyy nei ei tiettykää kestä :)

 
Tässä on sitte viel kuvaa päältä eli pitsiä siinnä alla. Reunaa kiertää kukka nauha. Mulperi ruusuista on tehty koristeet kahteen nurkkaan ja sitte mulla oli tollanen kloriste sydän minkä siihen kans liimasin. Tohon olis tietty voinu nauhasta laittaa pelkän rusetin mut ei se taitais olla mun työ jos ei mulperi ruusuja olis:)

 
No niin siinnähän se sitten on. Helppo tehdä suosittelen ja molemmilla edellä mainituilla on video miten tää laatikosto tehdään kannattaa kokeilla jos tykkää tälläsistä töistä.
Kiva kun kävit kattomassa ja mukavaa maanantaita.

1 kommentti: