perjantai 21. syyskuuta 2012

Korttihaaste

Mä osallistun tään kortin kanssa Jehkottaren kortti haasteeseen. Tää on siis elämäni eka haaste mihin osallistun ihan kivaa kokeilla välill jotai uutta. Toivottavasti oon nyt sitte vaa ymmärtäny kaiken oikein ja kortti on kriteerit täyttävä. Kaikkee muuta on mut ei perinteisesti väritettyä leimakuvaa.
En sitte tehny perinteist onnittelu tai joulu korttii mut sateenvarjomiehestä oli pakko jotai keksii ku se on vaa nii nasta stanssi :)

 
Olen siis distrik inkeillä värittäny noi panelit ja niihin oon leimannu noita "heiniä". Sitten oon ne suihkuttanu perfeckt pearls mistillä.Kuvassa ei näy mut pinta on vähän sellanen helmiäinen. Sillä sai siihen vähän sateen tuntua ja sama homma sateenvarjo miehen kanssa. Ton aidan oon piirtäny maskista kartonkiin. Leikkasin sen irti ja värjäsin mustalla kohojauheella.  Aidan takana on vaahteran lehtiä. Mä värjäsin ekana valkosen kartongin distress inkeillä syksyn lehtien väriseks. Sitten leimasin vaahteran lehden versamarkilla johon päälle ruskeeta kohojauhetta lopuks leikkasin ne irti iha reunoi myöte ja sumutin mistillä.
Teksti piti tulostaa et olis ollu vähän siistimmän näköne mut tulostin rikki eikä mull ollu mitään sellasii kirjanin tarroi tai leimasimii nii pakko oli luottaa omiin harakan varpaisii :)
Mut siinnä kait kaikki tärkeemmät. Itte tykkään ja tää jääki koristamaan mun askartelu soppee.
Kiva kun kävit kattomas ja jälleen kerran kaikki kommentit tervettullei.

6 kommenttia:

 1. Upea kortti. Todella hienosti tehty, ei mitenkään tavanomainen , mutta sen takia varmaankin niin hieno.

  VastaaPoista
 2. TODELLA UPEA kortti! Mahtava kolmiuleoitteisuus ja mielikuvituksella rakennettu kokonaisuus Wau!!! Kiitos kun osallistuit ja kaiken sääntöjen mukaan meni myös!

  VastaaPoista
 3. Kiitos Armiida ja Taru mukavaa ku tykkäsitte. Vähä meni miettimiseks alkun ku en oo viel nii kaua tota kortteiluu harrastanu. Kivaa nähä noita haaste kortteja kun kaikki on kumminki iha erillaisii :)

  VastaaPoista
 4. Toi on NIIN hieno, ei mun kannata enää yrittääkään :)

  VastaaPoista
 5. Vitsi miten hieno. Ja onhan siellä sateenvarjo mieskin ;)

  VastaaPoista
 6. Hieno kortti ja upeasti tietysti tehty. Tuo aita edessä on hieno yksityiskohta ja oletkin varmasti väsännyt sitä kauan aikaa.
  Aurinkoista viikonloppua!

  VastaaPoista