maanantai 8. lokakuuta 2012

Uus kirja Bird Song papereista...

Iha ekaks kannattaa klikata kuvia ne tulee hiuka isommiks ja selvemmiks.
Niinku varmaa on kaikill käyny selväks et noi Graphic45 paperit on mun leimmparei. Viimesin hankinta oli Bird Song paperit ja niistä teinki jo sen laatikoston mikä oli tuoll aijemmi esill.
No perjantaina alotin uuden projektin ja sain sen tänä aamuna valmiiks. Se on sellanen kirja mikä tulee ehkä omaan käyttöön. Ajattelin et sellaseen vois laittaa noita askartelu projekteja. Eli kuvia ja selostuksia mitä millonki on meneillää. Mut täytyy nyt katoo voi olla et lähtee maailmallekki toi kirja.
Tässä kumminki kuvia.

Etukansi pohjavärinä on musta mihin oon sitte leikannu tosta paperisarjasta tollaset suirut leunoihin. Toi sama malli menee sit läpi koko kirjan.
 
Selkäosa missä näkyy noi punaset nauhat tai langat millä kirjan sivut on sidottu. Tonne selkä osaan meinasin viel laittaa jonku lämiskän mihi sit vois merkata vaikka vuoden tai jottai.

 
Takakansi on ihan simppeli voi olla et lisäilen sinne viel jottai on meinaa aika tyhjän näkönen nyt ku kattoo kuvista.

 
Tollaset kukka koristeet oli pakko taas kanteen laittaa. Toi isoin kukka on Holtzin stanssilla leikattu ja sitte koottu. Siinnä on myös pari kiinalaist rahaa.

 
Alakulmassa on toine kukkakoriste vähä pienempi ku tuoll ylhällä.

 
Eka aukeema eli etukannen sisäpuolelle laiton tollasen papereista leikatun naisen kuvan. Toi pienempi juttu on niinku tasku mihin voi laittaa jotai pientä.

 
Sisäpuolella on sitte tilaa vaiks laittaa joku valokuva. Ei mitää kauheen iso mut jottai.
 

 
Sivut onki sit tälläsii eli samanlaiset koristeet kautta kirjan ja suurin osa on viivotettuja. Eli olis tarkotus tähän enimmäksee kirjotella. Tälläne vois olla kiva vaiks vieraskirjana.


 
Toinen pienempi sivu mihin voi niitä kuvia laittaa.

 
Tässä se on avattuna. Noi paperit on kyll nii ihkui.

 
Tässä taas tällänen pieni sivu mihin päälle tein paperi suikaleista niinku tollasen viuhkan. Viuhka toimii taskuna missä on pari tagii mihin taakse voi kirjotella.

 
Tässä ne tagit näkyy paremmi. 
Vika pikkusivu onki sit tälläne kuori mihin voi taas laittaa jutui.
 
 

 
Siinnä ne kaikki sit oliki. Täytyy sanoo et aikamoinen homma tossa sit loppuje lopuks oli. Paljon paperi suikaleitte leikkaamist ja liimaamist. Noi sivut on muuten sit inkattu distress tea dyed musteella ja leimattu sitte pienet nurkka leimat.
Jep mut siin kaikki täll kertaa. Kiva ku taas kerra jaksoit käydä kattomassa :)

1 kommentti: