sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Viikonlopun touhuja....

Ompas taas ollu mukava viikonloppu, pitkästä aikaa sai ihan rauhassa puuhastella tuoll askartelu nurkkauksen puolella. Harmittaa ku aika ei taho riittää ja se tarkottaa myös sitä et blogiaki tulee päivitettyy iha liian harvoin. Mut tässä nyt hiukan jottai.
Ekaks tein yhen 50 vuotis onnittelu kortin. Mä en laittanu kortin päälle mitään onnittelu tekstiä vaan ihan käsin kirjoitin onnittelut sisäpuolelle.  Toi kuvahan on Ladys Diary papereista muuten kortti on aikas yksinkertanen jotenki toi kortteilu ei vaa täll hetkell oikee maistu.

Meillä oli jouluna hapankorppuja. Se oli sellanen pitkä laatikko minkä sai avattuna taittumaan kaksinkerroin. No mä kun aina kaiken säilytän nii seki oli pakko laittaa taltee. Aikansa se on nyt nurkissa pyöriny ja tänään sitte tuunasin sen. Paperit pintaan vähän pitsii ni siinnä se. Aijon pitää sitä tossa hyllyllä mis nyt on kaiken maailman papereita (muisti ym. muita lippuja ja lappuja).

Tässä viel kuvaa päältä päin siinnä on kaks lokeroo mihin paperei voi laittaa.

 
Sitten mä näin Youtubessa videon missä oli tehty tällänen ja musta se oli niin kiva et pakko tehä ittekki. Mun on hiukan erillainen eli noi siivekkeet on pidemmät. Olis varmaanki kannattanu ne tehä lyhkäsemmiks nii ei veis ihan nii paljon tilaa.


 
Eli noihin koloihin voi sitte pistää käyntikortit, muistilaput ym. Ihan hauska idea ja todella helppo tehdä.

 
Sitten on viellä yks juttu minkä tein eli tällänen ompelutarvike rasia. Puinen rasia minkä maalasin valkoseks. Sitten paperit pintaan vähän pitsiä ja siinnä se.

 
Tää on menossa serkulleni siks siinnä on nimi päällä. Kanteen laitoin ompelu aiheisia koristeita.

 Sisäpuolelta kans maalasin mut sinne en laittanu ku kanteen ja pohjalle paperit. Kannessa on tollanen pitsi mikä toimii niinku taskuna.

 
Tässä näkyy viellä et koko laatikon kiertää tollanen lankarulla boordi. Eli paperi on tilda papereita. Yhen paperin reunassa on lankarulla rivi minkä leikkasin irti. Kiinnitin sen kohoteipillä nii tulee vähä kolmiulotteisuutta.


 
Eli siinnä kaikki täll kertaa. Kiva kun kävit kattomas :)

3 kommenttia:

  1. Kylläpä olet ollut ahkera. Ihania juttuja olet tehnyt:)

    VastaaPoista
  2. Jo vain on paljon ihania uusia esineitä täällä! Waude!

    VastaaPoista
  3. Ei kaai sitä kerkii blogia päivittämäänkään, kun tohon tahtiin ahertaa :D

    VastaaPoista