maanantai 25. helmikuuta 2013

Lomalla värkättyä...

Niin se vaa kaikki kiva loppuu aikanaan eli talviloma tuli vietettyy. Ihan vaa kotosalla koko ajan huilaten ja silleen. Tottahan sitä jottai pientä tuli värkättyy mut vähemmä kumminki mitä suunnittelin:)
Mä en tiedä et miten toi kortin tekeminen tökkii nyt nii pahasti eli ihan muita juttuja tuli tehtyy.
Olen aina tykäny tehdä isompia juttuja ja nii nyt sitte loman aikana valmistu pari laatikostoa ... yks tuolla on viel teon alla eli siitä myöhemmi.
Näin you tubessa laatikoston ja ajattelin et tota täytyy kokeilla. Tässä on muuten se video . Mun laatikostothan on ihan eri näkösii ja varmaan kokoinenkin kun mulla ei sitä stanssia ollu millä toi videon laatikosto on tehty. Ihan vaa summan mutikassa tein mallin ja siitä se lähti.

Tähän ekaan laatikkoon oon käyttäny pelkästään Graphic45 Ladys diary papereita. Laatikkoje etuseinät on sipastu hiuka valkosel akryyli maalilla ja kulmiin oon leimannu kulmakoristeet mitkä on embossattu kulta koho jauheella. Nupit on kaikki nappeja joihi oon kans sipassu maalii ku oliva nii kirkkai muute.

 
Päällä on kukka ja helmikoristeita ja siitte oon siitä paperi sarjasta leikannu tollasen kuvan.

 
 Sivulla on kans noista papereista leikattuja kuvia .

 
Samoin toisella sivulla. Laatikkoa kiertää valkone pitsi minkä päälle olen liimannu punasta koriste nauhaa. Nauhan olen sipassu kullalla mikä teki siitä vähän rustiikkisemman näkösen.

 
Tässä on tää toinen laatikosto. Oikeestaan saman lainen ku edellinen mut paperit sekalaisii löytöi. Tässä mä oon kans sipassu noi laatikot krakelointi lakalla nii ne näytää sellasilt rustiikkisilt vaiks sitä ei varmaankaan tästä kuvasta erotakkaa. Noi nupi on haaraniittejä jotka tuli vaihto paketissa:)

 
Tässä päälikuvaa eli kukkaa ja pitsiä. Noissa tyhjissä nurkissa valkoseks maalatut metalliset kulma koristeet.Sivut on molemmat samanlaiset ilman mitään koristuksia. Musta tossa paperissa on nii nätti kuva et se riittää noihin reunoihi.
 
Ja vaiks tossa aijemmin sanoin et kortin teko tökkii nii pakko oli silti yrittää. No kyllähä sen näkee et ei oikeen suju.

 
Livenä toi keiju on paljo paremma värine toi kuvaamine on jotenki latistanu noi värit. Ei sen puoleen toi vihree on muutenki sellane vaikee väri ku ei kuulu lemppareihi.

 
Ny ku katon tätä tyttö korttii nii näyttää kauheen paljaalta ja sitte noi kukka jutut on iha ku sarvet... täytyy pidättäytyy muissa hommissa kunnes toi kortteilu innostus palaa :)

 
Mut hei siinnä kaikki täll kertaa ja sori jälleen kerran et mun päivitykset menee näi epätahtiin. Kerralla useampi juttu ja sit taas pitkä väli.
Mut kiva kun kävit kattomassa ja mukavaa kevään jatkoa kaikille.

2 kommenttia:

  1. hienoja juttuja olet saanut lomalla aikaan =)

    VastaaPoista
  2. Ihana laatikosto, Minna sitä jo Mulperissa kehui. Mulla on kans nyt kausi, ettei noi kortit oikeen iske, mutta katotaan Leimailutaivaan jälkeen... ja Bigshot ei oo vielä ollu käytössä.....nähdään:)

    VastaaPoista