sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Pitkästä aikaa ajattelin päivittää....

tänne noita tehtyjä juttuja.
Jotain pientä on siis tullu tehtyä mut on vaan jääny se blogittaminen. Oikeastaan kuvaaminen on jääny nii eipä tänne pelkkää tekstiä tuu laitettuu.
Muutenki on tässä tullu vähän sairasteltuu nii ei oo tekeminenkään kauheesti maistunu ja nää onki nyt sitte aikasemmi tehtyjä juttuja.
Ekakski laatikko tuotanto jatkuu. Mä en tie mikä noissa kaikenmaailman laatikoissa on mut niitä on vaa nii kauheen kiva duunailla ja pari uutta on taas valmiina.

Tässä on eka: Mä oon ostanu tään laatikon Mulperista eli ihan puulaatikko. Minnalla on näitä ollu pariiki eri kokoo ja nää on mun lempparei.
Oon ekaks maalannu laatikon akryyli maalilla ja sitten päälystäny skräppi paperilla. Paperin päälle suttailin vielä maalia niin sain vähä utusemman pinna kun paperin kuviot oli aika kirkkaat.

Sitten tossa laatikon reunassa on tietty vähän pitsiä ja helminauhaa. Mä kiinnittelen noi aina kuumaliimalla se vaa on nii nopeeta ja kätevää.

Sisälle käytin samaa paperia mut sitä en himmentäny millään tavalla.

Kanne kulmassa on kukka rykelmä. Isoin kukka on Priman kukkasia ja loput Wild Orchid Crafts kukkasia. Sieltä saa niin hienoja eri kokosia ja värisiä ruusuja vaiks kui paljo, ja tetty muitaki kukkasia. Oon laittanu tohon päälle myös tollasen metalli koristeen jonka ostin Mulperin Minnalta.

Muissa nurkissa on pienet kukka koristeet. Ne ei niin kauheen hyvi erotu mut siinnä on kirsikan kukka jonka alla tollaset "hede" kimput. Ne on alunperin valkoset mut ei kovin hyvi erottunu nii maalailin niitäki akryyli maalilla. No sittenhän ne näytti niin kauheen platuilta kun niistä tuli matta pintasia. Sipasin niihin sitten vähä glossya ja kimalle jauhetta nii näytti jo paljo paremmalta. Kuvassa se ei tietty kauheen hyvin näy.

 
Tää on sitte seuraava laatikko eli pohja on sama mut paperit eri. Tässä oon käyttäny papereina Graphic45 French Country papereita mitkä nekin on muuten Mulperin minnalta:) Laitoin noihin kulmiin ja reunoihin Washi teippiä joka näkyy tossa kuvassa kauheen kirkkaana. Oikeesti se ei oo ton sävystä vaaleeta tai siis oli mut vedin siihen päälle Distrik Inkkiä niin se uppos paremmin taustapaperiin ja on sävyltään paljon rusehtavampi.

Päällä on tollanen koristepläjäys ja kulmissa metalli kulma koristeet.

Eli oon leikannu tosta samasta paperikosta kolme kuvaa tohon päälle. Auringonkukat on joku iänikuinen kirppis löytö. Toi pitsi tossa alla on kans kirppis löytöjä ja alunperin sellanen tosi ohkasesta langasta tehyty kaulus. Siis joskus ennen vanhaan käytettiin sellasii irto pitsi kauluksii. Sitten siinnä on toi kello mikä seki on hauska kirppis löytö. Se on alunperin sellanen henkseli systeemi millä laitetaan lasten kintaat kiinni ulkoilupukuun. Eli kaks henkseli juttuu ja kuminauha välissä ja tossa mallissa siinnä oli niinku vanha taskukello koristeena.
Joskus sitä löytää aarteita :)

 
Siinnä sit täll kertaa kaikki yritän huomenna laittaa muutaman kortin tänne. Kiva kun kävit kattelemassa:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti