sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Tässä eilen lupaamani kortit...

.... muutamia kortteja tuolla odotti kans blogittamista ja tässä ne tulee.

Tää eka on tällänen keiju aiheinen. Oon leikannu samasta paperikosta kaikki noi panelit ja taitaa olla muuten Priman papereita. Tässä ei oo mitään onnittelu ym. tekstejä päällä  ku totesin et kyllähän niitä tekstittömiäki kortteja välill tarttee.
 
Keijuilla jatketaan ... eli ostin askartelu kirppikseltä tään keiju leiman ja musta se on nii ihana. Oon väritelly noita keijuja eri sävysiks ja tää on nyt sitte vihree. Vihreä ei oo oikeen mun väri mut ihan kiva siitä tuli. Sivuun on stanssattu kiekura kuvio ja siihen päälle kiinnitetty vähän kukkasia. Tässäkään ei tekstejä.

 
Toinen askartelu kirppis leimasin ... tääki on musta nii söpö ja kiva väritellä. Aikas simppeli kortti magnolian aita-stanssi, ja tietty kukkasia. Vähän muo päistää noi kukat ku nyt katellessa ne näyttää iha sarvilta :) olis tarvinnu siotella niit vähän eri tavall mut näillä mennään.

 
Sitten mun piti tilaustyönä tehä 50-vuotis kortti naiselle ja tein muutaman vaihtoehdon. Tietty siinnä kävi niin et se kortti joka lähti päivänsankarille jäi kuvaamatta:) Tää eka on kumminki sini sävynen. Kukkien alla ja toisessa nurkassa on sinisiä höyheniä mut ei tietty näy ees tässä kuvassa. 

 
Seuraava onki lila sävynen. Luonnossa noi sävyt täss kortis ei oo ihan nii kirkkaat.


Vika onki sit ihan yksinkertanen eli toi kuva ja vähän helmi koristetta.
 
Siinnä oli sitte tään kerran kortti pläjäytys. Korttien tekeminen on viime aikoina ollu vähän tahmeeta mut ehkä se tästä lähtee pikkuhiljaa rullaamaan.
Mukavaa viikkoa kaikille ja kiva kun kävit kattomassa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti