keskiviikko 20. maaliskuuta 2013

Työhuone juttuja....

Klemmarikellarin Jonna on saamassa ihan uutukaisen työhuoneen ja huhuili kuvia muitten työtiloista ja vinkkejä siinnä samalla.
No mulla ei kauheesti oo vinkkejä antaa ku mun "työhuoneessa" vallitsee ainainen kaaos. Mä syytän siitä kyll tilan puutetta. 160x160 tilaan ei kovin kummoisia säilytys ratkaisuja löydy ja kun tota tavaraaki tuppaa aina kertymään ni ahdasta on.
Toisaalta kun on pieni tila nii kaikki onki sopivasti käden ulottuvilla. Mä oon varmasti jo aijemminki laittanu kuvia tosta mun työtilasta mut tässä on uusinta kierros:)

Eli kaiken keskipiste on tietty toi työpöytä minkä ympärille kaikki tavarat onki sitte ripoteltu.

 
Noi Ikean pikku purkit on kätevii niissä mulla on kaikki rusetit ja muutaki pikku tilpehöörii. Lokerikon päällä on ihan tavis hillopurkkeja mihin saa kätevästi paperi kukat väreittäin. Noissa lokerikoissa onki kaikkee sekalaista askarteluun ja koruiluun liittyen. Tosin tällä hetkellä toi toinen lokerikko on varastossa.

 
Ikean kaset laatikot on kans tosi kätevii. Niihin ku laittaa nätin paperin etupaneliin ni on viel mukavan näkösii.

 
Pitsit ja nauhat oli ennen muovilaatikoissa mut tilanpuute iski niihinkin ja nykyään ne on peltilaatikostossa (Ikean löytö sekin) ja toi hyllyn kohta on täyttyny ihan jostain muusta.

 
Tulostin on kans lähtenyt tosta pöydän päästä ja tilalla on nyt lokerikko 12x12 papereille.


Tossa lisää tota toisen seinän hyllykköö eli kamaa löytyy enemmän ku laki sallii:) Ja suurin osa noista sekalaisista muovi laatikoista on vaihtunut kaset laatikoihin.

 
Tässä viel kauempaa kuvaa sillon ku pöytä ja ympäristö on just siivottu. Nii ja näistä kuvista on varmaanki reilu vuoden verran akiaa mutta....

 
Tässä kuvassa näkyyki sitten et missä mennään täll hetkel sulonen sekamelska mut mikäs sen mukavampaa.
Jos viel joskus sais sellasen oikeen kokonaisen askartelu huoneen ni vähäks olis kivaa no sitä odotellessa.

 
Tässä kaikki täll kertaa kiva ku kävit pistäytymäs :)

8 kommenttia:

 1. Kiitos kun laitoit kuvia, minusta tämä viimeinen on juurikin se kaikkein ihanin, siinä on tekemisen meininkiä ja ihan todella söpön ja suloisen näköinen! Nuo papereilla koristellut laatikot ja lasipurkkeihin laitetut kukat antaa kauniin ilmeen, väriä ja tunnelmaa, tykkään! :)

  VastaaPoista
 2. Eihän tuossa nyt mitään sekamelskaa ole! Huonehan on ihana; kotoisa ja kaunis!

  VastaaPoista
 3. Ihanan näköinen soppi! Itse tykkään että kaikki on siinä melkein käden ulottuvilla, minusta tämä näyttää kutsuvalta =)

  VastaaPoista
 4. ihana askartelu soppi itsekkin haaveile jos joskus oisi tavarat ihanassa järjestyksessä ja jokaiselle oisi oma paikka :)

  VastaaPoista
 5. Mun mielestä sun työtila näyttää tosi siistiltä. tavaraa on paljon ja kaikille on oman paikkansa ja mainiot säilytysratkaisut.

  VastaaPoista
 6. On sinulla ihana askartelupaikka ja kaikki niin hyvässä järjestyksessä :))

  VastaaPoista