keskiviikko 20. maaliskuuta 2013

Muutama kortti lisää koneen kätköistä....

.... tässä viel muutama kortti jotka oon kuvannu joku aika takaperin mut jäänyt bloggaamatta.

Mulla on tää puukantanen nais leimasin ja aina sillon tällön kaivan sen esiin vaiks en kyll nii kauheesti siitä tykkääkään. Ehkä se on toi musta kohta mikä ei innosta. No joka tapauksessa siitä valmistu tällänen kortti joka ei nyt oikeen oo mun mieleen mut aina ei voi onnistuu:)

 
Sitte tällänen tyttö kortti. Toi leimasin on sit taas yks mun lemppari. Magnolian stanssilla oon leikannu ton kukkasen ja taitaa olla Joyn stanssi millä muraatit on leikattu. Perhoset Fiskarssin leikkurilla.

 
Graphic45 French Country paperikosta on seuraavat kolme korttia. Mulperin Minnalta paperit ostin ja niinku aina ne on vaa nii hienoja. Nää on ihan perus kortteja ei mitään kummallista mut jotenki ne on vaa mun juttu:)

 

 

Tään kortin paperit on kanssa Graphic45 Secret Garden sarjaa. Nyt ku kuvana kattoo nii hiukan sekava olis tarvinnu olla yksvärisempi tausta paperi. Vaiks toisaalta nää kuvat vääristää jonkun verran värejä ja muuta kun ei toi kuvaamine oo nii mun juttu.Tään vikan kortin tein tänään aamulla. Ostin tälläsen Korjuksen leimasimen ja papereita samaan sarjaan. Toi värittämine oli hiukan haastavaa kun papereitten sävyt on aika tummat niin kuvaakaan ei voinu kauheen vaaleeks jättää. Sitte oli toi keinu juttu oli pakko kehitellä jotai mistä noi keinun narut roikkuu eli tollasen kräkin tohon laitoin.
No toi kortti on taas hiukan erillainen ja niinku aina sanotaan harjottelu tekee mestarin eli lisää harjotteluu :)
 
Kiva kun kävit kattelemassa:)

4 kommenttia:

  1. Taas niin ihania juttuja sulla täällä:)

    VastaaPoista
  2. Keväällä täytyy olla vähän värikkäämpää. Ihania kortteja!

    VastaaPoista
  3. Kauniita kaikki. Mulperin paperit on tosiaan niin kauniita, että niitä tekee mieli ostella vaikken edes askartele...

    VastaaPoista