keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

Työhuone mullin mallin....

... jälleen kerran. Mä oon jo pidemmä aikaa miettiny työhuoneen järjestyksen muutamist ja nyt se sitte tapahtu. Oikeesti toi mun tila on nii pieni et ei siellä kovin kummosii muutoksii voi tehä mut jotai pientä kumminki.
Alotin hommat heti kuudelt aamull ja valmiiks tuli neljält iltapäiväl, tosin siivosin siinnä samall muutenki koko huushollin.
Oli se vaan iso urakka ja vaati paljon kaffet mut nyt on ainaki työpöydäll enemmä tilaa saas vaa nähä et kui kaua:)

Tästä lähdettiin eli täyttä on ja tilaa ei oo nimeskää.
Samasta lähtötilanteesta.

Ja tämä kans ei kauheesti tilaa työpöydällä.

 
Kaikki kamat laatikoihin ja silleen saatiin sit keittiöki näyttämään aika kaaottiselt.

 
Sit mä pölö tietty pinosin tonne huoneen toiseenpäätyyn kauhei kasoi mitkä sitte jossai vaiheessa kaatu ja levis pisin lattiaa. Kaiken kruunas pari kiloo nappeja jotka oli kans lattial levällää :)

 
Kaaos senku jatkuu eli toi toinen työpöytäki piti tyhjätä ja siirtää.

 
Jossain vaiheessa pöytätilaa oliki tosi paljo mut toi on vaa hetkellistä eikun lisää kahvia.


 
Tässä on pöytä jo käännetty toisinpäin ja kamoja on ruvettu raahaamaan keittiöstä takasin. Jossain vaiheessa tuli epätoivo et millä nää kaikki mahtuu takas mut kyllähän se sitte pikkuhiljaa järkkäänty.

 
Tässä on nyt sitte valmista eli pöytä käänty ja jatku lisäpöydällä mikä on nyt sitte stanssaamist ja mahdollist ompelemist varte (mä oon kyll laiska ompeleen ja ompelukone vaa pölyttyy tuol pöydän alla)

 
Tässä vähän lähempää.

 
Kattokaa miten iso tila mun pöydällä on siis en muista millo olis ollu noi pal tilaa tehdä jottai.

 
Näyttää edelleen kauheen sekavalta mut oikeesti kaikki paperit on järjestelty, tosi paljon roskaa heitetty pois jne. Tottakai vielä on pari laatikkoo mihin laitoin katotaan myöhemmin juttuja ja niit voiki sit täss illan aikana sijotella.


 
Kaiken kaikkiaan hyvä päivä tää vapaapäivä. Paljon sain aikaseks ja nyt on sit kiva ruveta oikeen tekee jottai.
Tässä kaikki täll kertaa kiva kun kävit kattomassa.

3 kommenttia:

  1. Hirvee homma siivota pelkkä nurkka saati tuollainen huone, lohduttavaa, että muillakin on paljon tavaraa. Mä olen olohuoneen nurkassa ja koitan elää siivosti, mut vaikeeta se on. Kaikki pitäis saada käden ulottuville, mutta on mahdotonta.

    VastaaPoista
  2. Kivasti sanottu "huone" oikeesti toi mikä näyttää huoneelta on vaa parisängyn kokonen pläntti :) Siinnä oli ennen meijän "makkari" eli tarkalleen siihen mahtu just ja just seinien väliin 160x´200 kokonen sänky. Nyt ku siinnä on mun pöytä systeemit nii yhtään ei saa vatta kasvaa muuten ei mahu pöydän ääreen:) Sieltä olkkarin nurkasta mäki sillon aikoinaan alottelin onneks nyt on toi oma nurkka nii ei aina tartte kaikkii kamoi korjata pois.

    VastaaPoista