maanantai 22. huhtikuuta 2013

Laatikko tuunailuja....

.... toivottavasti ette kyllästy tähän mun laatikko hulluuteen ... näitä vaan piisaa. Toi laatikkojen ja muitten juttujen tuunailu on vaa enemmä mun juttu kun noi kortit vaikka niitäki tulee jonku verran tehtyy.
Löysin joku aika takaperin kirpparilta pullo laatikon. Siis sehän oli niinku ilmanen 1,50 oli hinta ja laatikko oli täydellisen ehjä. Sitä ei ollu käsitelty millään tavalla eli ihan puun värinen ja ovessa musta kanaverkko tyylinen ristikko. No maalasin koko hommelin ruskeeks, sivuille kuviopaperit jotka on Graphic45 French Country sarjasta. Leikkasin samasta paperista muutaman auringonkukan ja liimasin ne kylkiin koristeeks ja glossya päälle. Sisäpuolella on saman sarjan paperia mihin on kans leikattu koristeet. Säleikkö sai uutta väriä eli on nyt sellanen metalli oliskohan kuparin värinen. Mä suunnittelin et tää pullolaatikko menee kesällä synttärilahjan osana ihmiselle joka tykkää auringon kukista eli etu säleikköä koristaa muutama auringonkukka.
Nekin on tavallaan kirppislöytö eli alunperin tosi ruman näköset kynttilä mansetit. No purin ne kukat osiin ja kokosin uudelleen. Keskustana on siemenhelmi sekoitusta. Nyt ne on paljo nätimmän näköset ku alkuperäset klohnot kukat ja tässä kuvaa.

Eli tässä edestä

 
Sivulta.
 

 
Sisäpuolelta.

 
Voi olla et takaseinällekki tulee vielä jotain mut se on viellä vaan suunnitelmissa.
Kiva kun kävit kattomassa:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti