sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Välillä jotain muuta ku askarteluu...

.... eli pihatöitä :) Siis mähän asun täällä maaseudun rauhassa, punainen tupa mut ei peruna maata oon liian laiska noihin viljelys hommiin. Mutta ruusuja on sitte senkin edestä eli meijän tontilla on varmaan viitisenkymment (taitaa olla yliki) ruusupuskaa. Entinen omistaja oli kova ruusujen kasvattaja ja mä oon nyt sitte yrittäny ees jotenki niit pitää hengis.
Mut sitte itte asiaan eli meijän Kuppila on avattu.
Kuppila on meijän "kesäkeittiö"/ oleskelupaikka, juhlapaikka jne. Muutama vuos takaperin rakennettiin, seinien alaosat on alunperin vanhan navetan seinälautaa, yläosa on heinäseipäistä. Kaikenkaikkiaan siihen on käytetty mahdollisimman paljon kierrätys juttuja siks ikkunatkin on vanhat naapurista ostetut.
Mä en muista et miten toi kuppien kerääminen oikee alko mut niitten myötä kesäkeittiön nimeks tuli Kuppila ja meillähän roikkuu siellä jo likemmäs 150 kahvikuppii on uutta ja vanhaa, saatuja ja kirppari löytöjä ja koko ajan niitä sinne lissää kerätään meinaa tilaa on viel.
Edellis kesänä vietettiin siipan viiskymppisii ja kaffet tarjottiin kaikille erillaisist kupeist eli sillon tuli muutama kymmene kuppii lissää:)
Mut nyt höpötykset sikseen ja antaa kuvien puhuu puolestaan.

Kiva kun kävit kattomas:)

1 kommentti: