keskiviikko 22. toukokuuta 2013

Kirppislöydon tuunaus uuteen uskoon...

...jälleen kerran löysin jottai kivaa kirpparilta. Laatikosto tais maksaa pari euroo niin pakkohan se oli ostaa. Mä oon oikeesti ihan hulluna kaikkiin laatikoihin ja purkkeihin, niitähän sitte tuleeki aina esim. kirppareilt metsästettyy.
Laatikosto on ollu mulla jo hyvän aikaa mut nyt ajattelin sen tuunata syntymäpäivä lahjaks.

Eli tässä on laatikko alkuperäses kuosissaan .... tällänen koira aiheinen laatikosto. Ihan kiva jos tykkää:)

 
Sivuilla oli oikeen koiran kuvia jotka nyt sitte sai ihan uuden peiton päällensä.

 
Laatikoitten kansiin uudet paperit ja paperien kulmiin leimasin kuviot, jotka embossasin kulta kohojauheella. Uudet kahvat on Graphic45 tosi ihanat. Ne mä viimestelin vähän tollaseks kullan sävyseks. Siihen mä käytin Stamperian Platina Anticante ainetta väri on Bronzo mut näyttää aikas kultaselta. Aine ja kahvatkin on ostettu Mulperin Minnalta . Paperit tähän laatikostoon on Graphic45 Ladys diary sarjasta mitkä on kans Minnalta.

 
Laatikoston reunoissa mulla on erilaisia pitsejä ja nauhoja. Toisessa sivussa on paperisarjasta leikattuja naisten ja kukkien kuvia.
 
 
Toisessa laidassa sama juttu vaan vähän eri kuvat.

 
Taakse tein sitte pienen taskun missä kortti lahjan saajalle.

 
Tässä se kortti irrallisena. Samasta paperikosta kuva ja kulmissa kultaset embossaukset.

 
Päälikantta kiertää kans tollanen koriste nauha. Ja eihän se olis mun juttu ollenkaan jos ei olis kukkasia eli kukkarykelmä päällä ja tollanen helmi kiekura.

 
Eli siinnä kokonaisuudessaan tää tuunaus. Itte oon lopputulokseen oikeen tyytyväinen. Tietty ainahan sitä jotai pientä hienosäätöö löytyis mut tällänen täll kertaa.
Kiva kun kävit kattomassa.
Nii ja hei jos kiinnostaa nii mähän oon ladannu youtubeen muutaman videon mun jutuista mitä oon tehny eli voi käydä kurkkaamassa.
Tällä osoitteella pitäis löytyy:  http://www.youtube.com/user/tuiru

2 kommenttia: