tiistai 25. kesäkuuta 2013

Jottai muuta kun laatikoita....

.... täytyy välillä päivittää ja tehdä. Meillä on tässä töllissä ulkoeteinen jossa tehtiin pikku laajennus jo edellis kesänä. No viime kesänä piti maalata ja laittaa se kuntoon mut jotenki vaa jäi ja tilasta tuli varsinainen romuvarasto. Harmittaa ku en ottanu kuvaa ennen et olis nähny millanen kaaos tilassa oli.
Joka tapauksessa nyt veranta (me puhutaan verannasta vaiks se ei mikää iso lasiveranta olekkaa ) on maalattu ja laitettu kuntoon.

Tää on niinku maalauksen jälkeen aika kolkon näkönen viel. Seinien maali on sellanen jämä purkki mikä on jostai kulkeutunu meijä huusholiin ja väri vaaleen sininene.

 
Onhan meillä pieni ikkunakin. Tää kohta on kokonaan laajennus jonka Vellu edelliskesänä rakensi.

 
Aijemmin oli verannall elfa torni mihin keräänty jos jottai ja vähä enemmänki mut nyt tehtiin toiselle seinälle pelkkiä hyllyjä.

 
Tässä sitte laittamisen jälkeen. Siis meillähän ei tuolla mitään tuolei ja pöytii ollu vaan ton pöydän tilalla oli elfa torni. Nyt seinällä on mun tuunauksii ja toiselle seinälle tulee sitte Vellun valokuvia.

 
Ikkunalla on vanha purjelaiva (kirppislöytö vitskulla).

 
Täss voi nyt istuskella ei mikään ruhtinaalisen iso tila mut ihan kiva lisä ainaki tälleen kesäaikaan.

 
Hyllyille tuli sitte minikoreja mihin sitä roinaa voi alkaa uudelleen keräämään. Mut ei tuu ainakaa mitää isompaa rojuu kerättyy ku korit on sen verra pienii. Meinasin sit viel laittaa laput korien kylkeen et mitä missäki on eli hanskat jne.

 
Kukkiaki piti sitte pöydälle heti tuoda ja ne on kans tollases kirppislöydössä eli arabian maitokannu. Kannusta puuttu pieni palanen ja sain sen vitskulla, ei paha. Musta noi vanhat kannut on nii ihkui varsinki maljakkona.

 
Sitte eile ku tultiin kauppareissulta oli pöydälle ilmestyny tuorei mansikoi ja kuohari pullo. Naapuri on käyny eli ollaan varmaa oltu kilttejä. Iso kiitos naapurille kiva ylläri ja tään kesän ekat mansikat on nii hyvii.

 
Siinnä tällänen päivitys täll kertaa vähän jottai muutaki ku laatikoita :)
Kiva kun kävit kattomas.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti