perjantai 12. heinäkuuta 2013

Kellon uus elämä...

.... kirpparilta jälleen löyty yks kello ja pakkohan se oli ottaa niitä ku on kans nii kiva tuunailla uuteen uskoon. Tää vekkari ei oikeesti oo kauheen vanha koska noi kuoret on muoviset mut koneisto kyll ihan metallinen. Siitä koneistost saiki taas tosi hyvii rattai ja pikku osii tuleviin tuunailuihi.

Tästä se lähti niinku sanoin aijemmin kuoret on muovii ja siihen ei oikeen toi akryyli maali tartu eli siipalle tehtävä. Hän maalas kuoret spray maalilla ja hyvä tuli.

 
Tää kello tulee mutsille synttäri lahjukseks ja ku hänen lempiväri on sininen nii kellostaki tiety oli pakko tehdä sinisävynen.

 
Sisäpuolen päälystin paperilla. Pohjalle pitsikangasta ja muutamia sinisii kukkii. Vasemman puoleises sivussa menee sellanen köynnös. Takaseinä on paperista missä muutama perhonen. Nii ja toi keiju istuu keinussa. Alunperin toi keiju oli sellasen lasipallon päällä mut jossai vaiheessa kissat rikotti sen pallon ja tähän se on nyt passeli. Mä keijua kans vähän värittelin ku se oli sellanen yksvärinen vaalee.

 
Noihin korviin laitoin kans pitsiä ja ruusuja. Tosta näkyy kans tota kuoren pitsii.

 
Täss kans vähän viel kuvaa. Harmi ku ei voi oikeen kunnon  kuvaa saada tosta sisältä kun lasi heijastaa mut ei maha mittää.

 
Täss kaikki täll kertaa lisää tulee jahka kerkeen kuvaamaan.
Kiva kun kävit kattomassa:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti