maanantai 13. tammikuuta 2014

Kirpparilta löyty lapsen kengät...

... ja siitähän se idea lähti.
Mä oon siis tässäkin... mixed media jutussa ihan alottelija. Mut niinku oon aijemmin sanonu nii kaikkee täytyy kokeilla. Tätäkin hommaa teen ihan omalla tyylillä ja varmaanki vastoin kaikkii sääntöi jos sellasii on olemassa.
Tälläsii juttui on oikeestaa aika hieno tehä kun voi vaa "sottailla". Jos joku kohta ei miellytä nii sitte vaa gessoa päälle ja uudestaa.

Tässä työ sitte kokonaisuudessaan. Tää on ihan perus kanvas taulupohja ja alotin tietty gessoomalla sen. Sitte laitoin siihen erillaisista paperista taustan joka kylläki aika tehokkaasti jäi gesson ja maalin alle. Siihen päälle olen sitte gessolla ja maskilla tehny pitsi kuvioita, suihkinu värisuihkeita ja distress inkkiäki johonki sutisin. Sen jälkeen alko sitten varsinainen kasaaminen.

 
Yläreunaan liimasin kukkia tiettyki. Oikeessa yläkulmassa on silkkinauha kirjonnalla tehty pieni koriste ja risiini perhonen. Nii ja perhosen alla blingiä mihin kyll sipasin gessoa päälle ettei kimaltele kauheesti.

 
Keskellä on sitten kengät. Niitten alla on pieni virkattu liina ja kukkia sitten tossa keskellä. Mä en niille kengille tehny mitään ku oli nii suloset ruosteisine solkineen.

 
Vasemmassa alakulmassa muutma priman paperi perhonen ja blingiä kans.

 
Oikeaan alakulmaan liimasin tollasia vaneri koristeita mitkä ekana maalasin ja sitte vähän ruskeeta distress inkkiä päälle rustiikkia antamaan. Siinnä kans muutama kukkanen koristeena.

 
Eli siinä tää työ kokonaisuudessaan. Ihanaa oli tehdä ja päätyy varmasti seinälle. Lisää tuunattuja juttuja ja mixed mediaaki tulossa jahka saan valmiiksi.
Kiva kun kävit kattomassa:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti