perjantai 14. helmikuuta 2014

Laatikosto joka ei toimi....

.... niinku pitäis. Siis mä ostin sellasia puisia laatikoita (kannettomia) aikamoisen läjän ja jotaihan niistä piti sitte keksii. Parikin juttua niistä tuli tehtyä ja tää laatikosto on se eka.
Mutta niinku mulle useinki käy että päässä ne jutut toimii mut käytännön toteutus sitte vähän ontuu:)

 Tässä nyt sitte kuvasarjaa nii näätte mistä on kyse.

Eli tälläsiä on ne laatikot joita sitten ostin, ihan neliskulmasia ohkasesta vanerista tehtyjä. Toi kello ei kuulu tähä projektiin siitä ja laatikoista sitten seuraavalla kerralla.

Mä aloitin rakentamalla seinämät laatikostoon ja käytin ihan 1mm konepahvia. Noihin sivuseinämiin liimasin kaks päällekkäin että tulis vähän vahvempi. Sitten leikkasin siitä konepahvista tollaset suirot mihin tulee sitten ns. hyllyt mikä päällä laatikoston laatikot liukuu.Tässä sitte runko valmiina. Tässä vaiheessa sitte totesin että noi "välihyllyt" olis kans pitäny tehdä kaksinkertasesta pahvista niin ne olis pysyny suorina. No ens kerralla sitte :)


Sitte maalasin laatikot ja rungon akryylimaalilla ja liimasin päälle kuviopaperin. Laatikoitten etureunaan tein pääliset mihin sitte kiinnitin vetimet.


Tässä niinku valmis lopputulos. Laatikot on vähän vinksallaan mut niin on tekijäki.Aluks ajattelin et saunan pesään joutaa koko tekele, mut kyllähän se sitte tonne mun työpöydälle pääty. Ainaki toistaseks. Sisällä sellasta harvemmin tarvittavaa kamaa, nii ei tartte laatikoita kauheen useesti availla.


Tällästä tällä kertaa. Yritän jossain vaiheessa päivittää tänne sen toisen laatikoista tehdyn projektin, mihin toi kelloki kuuluu. Vähän harvakseltaan on tullu päivityksiä viimeaikoina mut on ollu kaikenlaista muuta kiirettä. Kiva kun kävit kattomassa:)2 kommenttia:

  1. No se on varsin somasti rempallaan :D Ei haittaa yhtään!

    VastaaPoista
  2. Kaunis, vaikkakin kuinka olisi epäkäytännöllinen. ei suinkaan se uuniin jouda. -Vilimarika-

    VastaaPoista