keskiviikko 1. tammikuuta 2014

Vanhat kirjekuoret uusiokäyttöön...

.... kierrätyshän on päivän sana nii päätin sitte mäkin vähä kierrättää meinaan noita kirjekuoria. Laskujahan jokasella tulee luukusta siisään ja nii meilläki mut nyt oon niitä kuoria laittanu jo hetken aikaa talteen.
Tälläsen säilytys "kansion" niistä sitte tein. Eli teippailin noita kuoria yhteen, liimasin Tim Holzin stanssilla tehdyt nimikylti ja siinnä se oikeestaan oli. Ai juu laitoin muuten kuoren sisäreunaan sellasen kuviopaperi kaitaleen nii näyttää kivemmalta. Niihinki käytin kaikkia jämäpapereita.

No samaan syssyyn tuunailin uuteen uskoon sellasen metalli kori systeemin mihin toi säilytys kansio mahtuu. Nii ja tossa säilytyskansiossa on täll hetkell kaikki mun leikekuvat. Siinnä kun pöydän laidalla kori pönöttää nii on helppo niitä kuvia ettii. Mut tässä kuvaa:


Tässä näkyy et ne on liimattu tolleen kodinkansion tyylisesti yhteen ja näkyy myös noi kuviopaperi suikaleet mitkä oon kuorien sisäpuolelle liimannu.
 
Tässä näkyy noi nimikyltit mitkä stanssasin.

 
Aika paljon tähä tuli noita kuoria laitettu mut ehkä niihin kaikkiin joskus tulee jottai.

 
Tässä siis pelkistettynä kori minkä tuunailin.

 
Valkosta maalia pintaan sitten vähän pitsiä ja nauhaa. Lopuks kukkasia kylkeen nii muutos on valmis.


Tässä sitte kummatki yhdistettynä.


 
Tohon kansio juttuun olis voinu tehä päälikannet ja nauhoilla sitoo se kiinni. Mutta kun sattu oleen laatikko mihin sen voi avoimena laittaa nii ajattelin käyttää sitä.
 
Mut hei kiitti taas kun kävit kattomassa:)

1 kommentti:

  1. Kiva idea uusiokäyttää kirjekuoria ... itsekin niitä aina pyörittelen käsissäni ja mietin että näistäkin voisi jotain tehdä, mutta en ole vielä saanut aikaiseksi. Ehkäpä tämä sinun ideasi kirjekuorista jalostuu myös täällä ...kiitos myös vierailusta blogissani - tulethan toisenkin kerran!

    VastaaPoista