keskiviikko 1. tammikuuta 2014

Vuoden 2014 eka askarrus....

.... tästä se taas lähtee. Vuoden vaihde tuli vietettyy rauhallisesti kotona eli heti aamusta olin iha iskussa :)
Mä oon tehny muutaman skräppi sivun mut oon siinnä hommassa siis ihan alkutekijöissä. Mitään käsitystä ei oo asettelusta tai muustakaan vaa teen sellasta ihan oman tyylistä ja omaan silmään kivaa juttua. No joka tapauksessa pelkästään omista kuvista tai elämästä en halunnu skräpätä vaan ... hulluna leffa friikkinä mulla on kansio lemppari näyttelijöille ja elokuville.
Sekin on vielä ihan alkutekijöissään eli muutama sivu vasta mut tänää tein sitte yhen lissää.
Tässä on tään päivän saldo:

Pohjana mulla on tässä sinisävynen Maija Desing paperi, mihin oon sitte sutannu vähän gessoa ja akryyli maaleja. Leimailin siihen kans gesson ja ruskeen akryylimaalin sekotuksella. Vasemmas reunas on tollasta sulka nauhaa. Meillä on täällä tosi mahtava nappikauppa mistä toikin nauha löyty. Alareunassa on kahden nauhan yhdistelmää. Ton pää kuvan alla on sellasta nahkamaisen olosta ja näköstä mulperi paperii minkä oon joskus aikojen alussa ostanu Mulperin Minnalta. Useamman vuoden oon sitä pyöritelly mut nyt löysi paikkansa. Kukkia tietty sivussa pitää olla ja sitte noi elokuvaan kuvat.
Niinku sanottu mä en tosta asettelusta tai muusta tiedä mitään teen vaa sellasta miltä tuntuu ja tällänen tästä tuli. Itte oon tosi tyytyväinen lopputulokseen.

 
Tässä viel tarkempi kuva yläreunasta.

 
Ja tässä alareunasta.

 
Kiva taas kerran kun kävit kattomassa:)

1 kommentti:

  1. Voi miten kaunis. Tällä on hyvä vuosi aloittaa. :) Hyvää ja inspiroivaa alkanutta vuotta sinulle.

    VastaaPoista