torstai 1. toukokuuta 2014

Koottava laatikosto...

.... jonka tein Askartelupuoti Mulperiin Siis Minnan hankki laatikoston jonka sitte tuunasin valmiiks hänen puotiin koristeeksi. Noita laatikostoja saa Mulperin kautta tilattua.
Se on ihan helppo koota. Runko on sellasta niinku vanerin tapasta eli oikeen tukeva. Laatikot on paksusta pahvista. Tosi kiva laatikosto tehdä ja noi laatikot on aika reilun kokosia eli siellä voi oikeestikki jottai säilyttää.

Tässä on kuvaa ohjeista niin näkee vähän millasista osista laatikosto on koottu.

Mä gessosin ja maalasin kaikki osat ennen kokoomista mutta oikeesti se kannattaa tehdä toisin päin. Koota ensi ja maalata sitten. Kun maalatessa esim noihin kiinnitysreikiin menee maalii niin niitä saa sitte kaivertaa tyhjäksi. Maalaamisen jälkeen sutasin rungon kauttaaltaan distress inkillä niin sain vähän vintage tuntua.

Tässä on jo kiinnitettynä paperit pintaan ja myöski laatikkojen etukanteen.

Tässä kuvaa sivusta.

Leimasin tollaset pienet viirit ja leikkasin irti ja niistä tuli nimikyltit laatikoihin.

Tässä näkyy sitte päälikansi mikä on kans koristeltu.

Tässä tarkempi kuva päälikannesta eli kukkia pitsii nappeja ym.. Mielikuvitus on rajana mitä siihen haluaa laittaa.


Tää oli tosi kiva projekti ja ton värityksen tai koristukset voi tehdä nii monella tavalla kukin makunsa mukaan. Kiva kun kävit kattomassa.

1 kommentti:

  1. Olet sä kyllä taitava! Nää työt on niin sun näkösiä ja noista aikaisemmista mixed media jutuista tuli mieleen, että olis huisin kiinnostavaa haastaa sut pois mukavuusalueelta ja nähdä jotain täysin erityylistä :D Laita korvan taa..

    VastaaPoista