maanantai 30. kesäkuuta 2014

Vähän myöhässä....

.... tulee tämä postaus mutta on ollu vähän kiirettä jälleen kerran.
Osallistuin Jehkottaren järjestämään vaihtoon eli SSM-vaihto kesällä ryhmä 2 / vko 1
Tässä Jehkon lähettämät tarvikkeet (kuva kopsattu hänen sivulta).
Leiska näistä tarvikkeista on ollu jo viikon valmiina mutta kuvaaminen on aina vaan siirtyny ja siirtyny. No nyt se vihdoin ja viimein tuli tehtyy. Mulle tää skräppäily on viellä ihan uus asia. Muutaman sivun olen aikasemmin tehny mut se mikä teki tästä haastavan oli materiaalit.
Mä oon sellanen kukka ihminen ja tykkään tehä aika kolmiulotteisii juttuja, no tästä tuli ihan erillainen ja värimaailmaki oli mulle haastava.

Eli oon tässä yhdistäny molemmat taustapaperit yhteen. Taustalle en oo oikeestaan tehny muuta kun paksulla gessolla maskin läpi ton kuvion. Käytin lähes tulkoon kaikkia materiaaleja mitä paketissa oli ja itte oon lopputulokseen tyytyväinen vaikka se onki erillainen mitä ylensä teen.¨
Kuvassa mieheni Vellu, ollaan Torronsuolla lintutornissa kattomas auringon nousuu viime kesänä ja kelloaika tais olla jottai pual viis. Nyt ku tätä kattelen nii olis vielä pitäny laittaa joku "otsikko" siis isompi teksti tähän mut sen voi lisätä jos tulee sellanen olo.

Tässä tää kumminki on. Seuraava tarvikepaketti on jo tullu ja tään viikon aikana se pitäis leiskaksi tehdä. No sekin leiska tulee varmaan myöhästymään kun yritän tässä värkätä omii viiskymppisii joita juhlistetaan ens viikonloppuna. Mutta kyllä se tänne ilmestyy vaikka sitte vähä myöhässä:)
Kiva kun kävit kattomassa.


4 kommenttia:

  1. Olet kyllä tosi taitava - ja niin sopivasti kuvan aiheeseen menee tuo maanläheinen värimaailma, lintu ja auringonsäteet. Oikein ruusuiset etukäteisonnittelut sinulle tulevien synttäreiden johdosta!

    VastaaPoista
  2. Kiitos molemmille Taru ja Päivi :)

    VastaaPoista