lauantai 26. heinäkuuta 2014

Lasikantinen laatikko sai uuden....

.... sinisen pinnan. Jotenki mä useesti päädyn näissä väreissä siniseen kun se vaa on mun lemppari. Niin tuli sitte tästäki laatikosta sininen.
Laatikkohan on ihan puinen ja siinnä on sydämmen mallinen aukko kannessa ja siinä lasi. Sisältä ihan aukee ei siis lokerikko tällä kertaa.

Tässä laatikko siis edestä. Tossa pitsin alla on tietty sinisävystä Maija Desing paperia mikä kuultaa pitsin läpi. Pitsi on tollasta nyplättyy luonnonvalkosta ja siinnä päällä kapeampaa sinistä. Kiinnitin tähän laatikkoon myös metalli jalat mitä ei kauheesti pitsin alta näy mut antaa kumminki vähä ilmettä.  Nii ja ennen kun kiinnitin papereita maalasin tietty koko hoidon vanhan sinisen väriseks.


Tässä laatikon päälikansi. Tossa näkyykin toi paperi paremmin. Tässä on kannessa toi sydän aukko niin koristuksia tähän ei kauheesti mahtunukkaan. Lähinnä oon laittanu kapeeta pitsii aukon reunalle ja sitten tollasta helminauhaa kanssa. Ylä ja alakulmissa on pienet kukka koristeet ja keskellä kahva.


Kannen sisäpuolelle laitoin samaa paperia ja kapean pitsinauhan peittämään aukon reunustaa.


Sisällä laatikossa on tollanen pieni liina kiinnitetty pohjalle. Ajattelin et eihän sen aina tartte olla paperista toi siäpuoli. Onhan siinä tietty noi laatikon sisäpuolen seinämät tota samaa paperia.


Yläkulman kukkakoriste vähän lähempää.


Ja tassä alakulman kukkakoriste.


Eli sellanen laatikko tällä kertaa. Kiva kun kävit kattomassa.

2 kommenttia:

  1. Nää siun laatikot on aivan ihania :) teetkö tilauksesta miullekii?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kyllähän mä teen tilauksesta laatikoita ja onhan nämä täällä julkastutki melki kaikki myynnissä. Ittellä kun ei kaikkii voi kumminkaa säilyttää mut silti niitä on nii kiva tehä:)

      Poista