lauantai 27. joulukuuta 2014

Tämän vuoden viimeisimpiä ...

... töitä ajattelin nyt blogata.
Tämä canvas taulu on mulla ollu valmiina jo pari viikkoo mut en oo kerenny aijemmin kuvata ja blogata. No nyt on tätä joululomaa jonku verran nii kerkee tekee kaikenlaista.
Vaiks täytyy sanoo et mä nii tätä lomaa odotin ja koko ajan suunnittelin tekeväni kaikenlaista kivaa askarteluu mut... sitte ku ekan kerran menin tonne työpöydän ääreen nii pää oliki ihan tyhjä.
Siinnä tilanteessa on ehkä paras konsti inspiraatioitten herättämiseen toi siivoominen, siis askartelukamojen siivoominen. Nii sitte kävi nyttenki et siitä se tekemine heräs.
Nyt sitte yritän pikkuhiljaa saada laitettuu tänne juttuja sitä mukaa kun niitä valmistuu ja tässä eka.

Eli tässä canvas taulupohjaan tehty mixed media työ. Oon tässä laittanu ton canvas pohjan niinku nurinpäin eli takapuolella on se kangas ja etupuolella se mikä pitäis oikeesti jättää nurjalle puolelle. Vaikeesti selitetty mut näin siitä tulee niinku taulu missä kehykset.
Mulla oli tollanen skräppipaperi missä kaunis kuva eli sitä muokkasin vähä rustiikkisemmaks leimaamalla ja inkkaamalla sitä ja kiinnitin sen tonne pohjalle.
Noihin reunoihin sitte tein kuvioo pitsillä, maskeilla ja gessolla vaikka se ei kauheen hyvin näistä kuvista näy. Sitten liimailin kukkia, metalli ja puu kuvioita ja kaikkee mahdollista reunaan. Koko hoidon gessosin ja sen jälkeen erillaisia mistejä siihen päälle. Osaan kuvioista olen ihan pensselillä värjäilly mut suurin osa on suihkuteltu, ja siinä se.


 
Tässä vähän tarkempaa kuvaa yläreunasta eli siinnä on metalli kukkaa, helmee ja muita pikku juttuja. Tosta perhosesta tuli tosi kaunis värjäilin sen ensin ja sitte laitoin päälle krakleeraus lakkaa. Mut niinku aina nii tollaset yksityiskohdat ei kovin hyvi näy näissä mun kuvissa.

 
Tässä ala osasta kuvaa. Toi teksti on muuten käsitelty samalla tavalla ku yläosan perhonen.

 
Siinä sitten tää työ kokonaisuudessaa. Kiva kun kävit kattomassa ja lisää tulee pian.

1 kommentti:

  1. Hyvänen aika miten ihania töitä!
    Kylläpä silmä lepäsi kun katselin käden tekeleitäsi.
    KAUNISTA!

    VastaaPoista