torstai 1. tammikuuta 2015

Uusi laatikko ....

.... jossa itte tehdyt paperikukka koristeet.
Löysin näitä laatikoita yhestä putiikista ja niitä tuli ostettuuki varastoon aikamoinen läjä. Mulla ei oo tässä nyt sitä kuvaa alkuperäsestä laatikosta mut laitan sellasen myöhemmin. Näitä laatikoita kun tulee eri tavalla tuunattuna syntymään tänne monia.
Laatikot on kumminki ulkonäöltään ennen tuunaamista niinkun isoja kirjoja. Ihan kivan näkösiä varmaan silleenki mut mähän ostin niitä ihan tuunaamista varten.
Tässä nyt kumminki ensimmäinen.


Tässä ekassa kuvassa on laatikko edestä päin. Eli perinteiseen tapaan oon päälystäny laatikon papereilla. Etusivuun oon laittanu raidallisen paperin, niin ja koko laatikon oon yrittäny tehdä vähän vintage väriseks. Etureunaan kiinnitin pitsin josta roikkuu noita juttuja. Tälleen kuvassa ei näytä nii kivalta kun livenä.

 
Tässä laatikkoo sivusta eli kaikki kolme sivuu on samanlaisia mut sitte toi takimmainen on pelkästään paperilla päälystetty.

 
Päälikansi on tässä eli siinnä menee koristenauha reunassa. Sitte kulmaan kiinnitin pitsiliinan kappaleen minkä värjäsin misteillä ruskeeksi. Siihen päälle on kiinnitetty stanssatut kiekurat. Kukkaset oon kasannu stanssatuista paloista eli käytin Tim Holzin tattered floral stanssia. Siitä saa nii kauniita rustiikkisia kukkii aikaseks. Sitten siinä on toi metallinen jutska mihin vois vaikka saajan nimen laittaa. Lisäsin jälkeenpäin vielä kahvan tohon reunaan mut sitäkään ei tullu kuvattuu.

 
Tässä viel tarkempaa kuvaa kukka kulmasta. Kukat tai siis paperit ennen kasaamista värjäsin Distress Inkeillä. Sitten ku kukat oli kasassa laitoin terälehtien reunaan gessoa ja kultaista kohojauhetta minkä kuumensin, lopputulos on tässä. Itte ainaki olin tyytyväinen kukkiin. Ehkä jottai lisää olis tossa päälikannessa olla mut siitä tuli nyt tällänen.
Laatikko on sisältä musta eli sille en tällä kertaa tehny mitää.

 
Siinä kaikki täll kertaa lisää tulee kun kerkeen laittamaan. Kiva kun kävit kattomassa.
Hyvää ja askartelurikasta uutta vuotta 2015 kaikille!
Happy New Year 2015 to all my followers !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti